פוביה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוביה
    חלי
    23/10/2008

שלום לך ד"ר יש לי פובייה מכלבים, (אני מודעת לסיבה) אני גרה בחו"ל, עשיתי כבר 4 טיפולים, של היפנוזה - שכל טיפול זה שעה אך ללא הצלחה, אני עדיין לא מסוגלת להתקרב ולגעת בכלבים הטיפול שאני עושה הוא מקצועי, ובנוסף אני מקבלת דיסק של הטיפול, שכך אני יכולה לשמוע אותו שוב ותאמת אני כבר מיואשת מהטיפולים, זה המון כסף 140$ לטיפול ואני מאוד מאוכזבת. דיברתי עם המטפלת, והיא אמרה שזה שיקול שלי אם להמשיך, ומכלתחילה היא צינה שאי אפשר לדעת כמה טיפולים זה יקח בגלל הסיבה של הפוביה שלי הסיבה של הפוביה שייש לי , זה הטרדת מינית שעברתי בצעירותי והמגע של הכלב והנשימות שלו מזכירות לי את העבר הטיפולים הראשונים היו לגבי העבר, והתחושה וממש הרגשתי הכל, ובכיתי תוך כדי, וכן היא הצליחה להפנט אותי אבל כבר 4 טיפולים, ואני דיי מיואשת האם העובדה שאני לא מקשיבה לדיסקים זה הסיבה? אני לא בישראל, וזה מהווה לי בעיה האם אתה יכול לעזור לי באיזשוהי עיצה אשמח מאוד תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוביה

הוספת תגובה

• פוביה מכלבים

ד``ר אברהם הירשפלד
    23/10/2008

ב"ה
    דורית נכבדה;
    באיזה חו"ל את והאם את מגיע מדי פעם לארץ?
    אין מקום לייאוש!
    הטיפול אינו הוקוס פוקוס.
    חשוב לציין שלכל מטפל יש דרך עבודה משלו... השימוש בהיפנוזה אינו אחיד ע"י כל המהפנטים.
    אל תזניחי את הדרך של ההיפנוזה אחרי 4 פגישות.
    אולי יש צורך בהחלפת מטפל?
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו