פוביה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוביה
    חלי
    23/10/2008

ד"ר תודה רבה על התשובה המהירה שנית, אני גרה בלוס אנגל'ס, מעולם לא עשיתי טיפולי היפונזה,ואין לי מושג אם אני בדרך הנכונה עם הטיפולים, האם כדי להשקיע עוד כסף..אני יודעת שהמטפלת היא מקצועית עם תעודות בקשר להגעה לישראל אין לי אפשרות לפחות לא בשנתיים הקרובות ואני כ"כ רוצה לפתור את הבעיה, ואני גם מבינה שזה לא הוקוס פוקוס,,במיוחד שהטראומה שעברתי זה היה בגיל מאוד צעיר לפחות 20 שנה ותמיד הפנמתי את זה, ואני רואה שזה מתבטא בפחד שלי מכלבים, ובזה שאני לא יכולה לגעת בהם המגע שלהם והנשימות מזכיר לי את מה שקרה לי לפני 20 שנה שכל החיים שלי הדחקתי יכול להיות שאני טועה ומטעה את המטפלת שלי, ואין קשר בין הדברים אין לי מושג, אין לי את התקציב גם להשקיע בעוד טיפולים ובמיוחד שלא מובטח לי כלום אשמח שוב לתגובתך ומאוד מעריכה אותך, ושיהיה לך שנה מתוקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוביה

הוספת תגובה

• פוביה מכלבים - המשך

ד``ר אברהם הירשפלד
    23/10/2008

ב"ה
    בת כמה את? מצב משפחתי? עיסוק? בריאות?
    איך את מציעה שאעזור לך ללא פגישה???
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה תודה תודה

חלי
    23/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו