טיקים מרובים לאורך שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיקים מרובים לאורך שנים
    שחר
    20/11/2008

שלום רב, אני סובל מטיקים מגיל צעיר מאוד. הטיקים יכולים להתחלף ומידי פעם מתווסף טיק חדש. ישנם טיקים שעוברים/מתחלפים וישנם כאלה שנשארים ומתחזקים ונחלשים בתקופות שונות של החיים. אני שם לב שהטיקים מחמירים ברגעי לחץ. הטיק הראשון שאני זוכר התחיל בסביבות גיל 12 (מצמוץ בעיניים) אני מרגיש שהעיניים שורפות אז אני ממצמץ יותר פעמים וזמן יותר ארוך. הטיקים מהם אני סובל כיום: מצמוץ, משחק עם האגודלים, יצירת טיקים עם הגרון (מתגבר במיוחד כשאני בחברת בת זוגתי וכשאני בשיחה, במיוחד בטלפון). יכול להיות שיש עוד, הם פשוט חלק ממני אז אני לא ממש זוכר תמיד. שאלתי היא כמובן איך ניתן לפתור בעיה זאת ולמי אני אמור לפנות. בכבוד רב, שחר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיקים מרובים לאורך שנים

הוספת תגובה

• טיקים

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/11/2008

ב"ה
    מה עשיתה עד היום שחר... אפשר לטפל.
    היפנוזה יכולה לסייע הרבה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

שחר
    20/11/2008

עד היום הסתרתי כמה שאני יכול. אני מנסה שלא יראו או ישמעו אותי עושה את זה, אני ממש לא מרגיש נוח עם זה. אני אצור קשר, תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיקים

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/11/2008

ב"ה
    קיבלת תשובה לאן אפשר לפנות בתשובה הקודמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו