מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיקים מרובים לאורך שניםשחר20/11/2008
שלום רב, אני סובל מטיקים מגיל צעיר מאוד. הטיקים יכולים להתחלף ומידי פעם מתווסף טיק חדש. ישנם טיקים שעוברים/מתחלפים וישנם כאלה שנשארים ומתחזקים ונחלשים בתקופות שונות של החיים. אני שם לב שהטיקים מחמירים ברגעי לחץ. הטיק הראשון שאני זוכר התחיל בסביבות גיל 12 (מצמוץ בעיניים) אני מרגיש שהעיניים שורפות אז אני ממצמץ יותר פעמים וזמן יותר ארוך. הטיקים מהם אני סובל כיום: מצמוץ, משחק עם האגודלים, יצירת טיקים עם הגרון (מתגבר במיוחד כשאני בחברת בת זוגתי וכשאני בשיחה, במיוחד בטלפון). יכול להיות שיש עוד, הם פשוט חלק ממני אז אני לא ממש זוכר תמיד. שאלתי היא כמובן איך ניתן לפתור בעיה זאת ולמי אני אמור לפנות. בכבוד רב, שחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיקים
ד``ר אברהם הירשפלד20/11/2008ב"ה
מה עשיתה עד היום שחר... אפשר לטפל.
היפנוזה יכולה לסייע הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שחר20/11/2008עד היום הסתרתי כמה שאני יכול. אני מנסה שלא יראו או ישמעו אותי עושה את זה, אני ממש לא מרגיש נוח עם זה. אני אצור קשר, תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיקים
ד``ר אברהם הירשפלד20/11/2008ב"ה
קיבלת תשובה לאן אפשר לפנות בתשובה הקודמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)