שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אפי
    06/12/2008

ד''ר אברהם הירשפלד שלום, אני בן 17 ילד מאוד מופנם, ביישן ולומד טוב. לפני כשנה התחלתי לעשות דו שיחים בראש. אני מתכוון שאני מדבר עם עצמי "בלב", ואני מדבר כאילו עם אנשים אחרים בלב, אבל הם לא עונים לי, אני גם מדבר וגם עונה לעצמי בראש אבל כאילו שאני מדבר עם מישהו. אני לא שומע קולות ולא רואה כלום (לא רואה אנשים). אני לא יודע למה זה קורה לי, ואני לא רוצה לקבל טיפול תרופתי. רציתי לדעת אם ניראה לך שאפשר לטפל בזה בהיפנוזה? האם אתה יכול לעשות לי אותה באופן פרטי? אם כן הייתי שמח שתשאיר לי את מספר הטלפון שלך. אני מבקש שתענה בדחיפות מפני שאני ממש מפחד שאני אשתגע/משתגע. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אפי
    06/12/2008

כמה היפנוטים נצטרך לעשות כדי לפתור את הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    07/12/2008

ב"ה
    יוסי;
    עליך לפנות ראשית כל לשרות פסיכולוגי על מנת לעבור "אבחון".
    אחר כך, עם התשובה, תוכל גם להתייעץ איתח.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

יוסי
    10/12/2008

איזה איבחון צריך לעבור? (איבחון שיגיד מה יש לי?, אם כן אי שאפשר לעשות את זה בהיפנוזה?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איבחון

ד``ר אברהם הירשפלד
    11/12/2008

ב"ה
    נכון יוסי, רק אחרי איבחון של פסיכולוג תוכל להתייעץ עם מהפנט.
    ועכשיו נא לסיים עם השאלות כי אין כל עיניין לציבור בשאלות הנוספות הללו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו