התייעצות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות..
    ברברה
    23/12/2008

שלום רב, יש לי בעיה שנמשכת המון שנים ובזמן האחרון חשבתי על היפנוזה כטיפול. הבעיה שלי היא שאני מקלפת שפתיים בצורה אובססיבית כבר יותר מ-10 (אני בת 20) שנים וזה מגיע למצב שאני פוצעת את עצמי ומורידה לעצמי דם ואני ממש מרגישה שזה לא בשליטתי. כשאני עצבנית, או שמחה, או מתרגשת או אפילו חושבת ומתרכזת במשהו אני תמיד עושה את זה. אני בטוחה שכל הקילוף שפתיים הזה נובע מעצבים פנימיים שיש אצלי בגלל כל מיני דברים שעברתי בילדות ובראש שלי הם עדיין קיימים. כמו כן אני גם טיפוס נורא עצבני ורגיש. האם טיפול בהיפנוזה יכול לעזור לי במצב כזה?.. זה ממש ממש מציק לי וזה גם לא אסתטי. תודה מראש על תשובתך וחג חנוכה שמח לכל עם ישראל :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות..

הוספת תגובה

• "כסיסת" עור

ד``ר אברהם הירשפלד
    23/12/2008

ב"ה
    אלמונית נכבדה;
    המקרה שהינך מתארת הינו אחד מגווני ההתנהגות הכפייתית; יש כסיסת ציפורניים, תלישת שיער ועוד..
    היפנוזה ככלי טיפולי יעיל מאוד מתאים לטיפול בבעייתך.
    כדאי לך לטפל בזה ללא דיחוי עד שאת עדיין באמת צעירה...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך המהירה!

ברברה
    23/12/2008

יש לך מושג מהם אחוזי ההצלחה במקרה שלי? עוד שאלה, חבר שלי חורק שיניים בלילה, גם אצלו זה עניין של שנים שנובע מטראומות ילדות. האם גם אצלו זה יכול לעזור? ומהם סיכויי ההצלחה?.. והם ניתן לטפל בהיפנוזה דרך הקופת חולים או בפרטי.. מה עדיף לדעתך?.. תודה רבה ויום טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפייתיות

ד``ר אברהם הירשפלד
    23/12/2008

ב"ה
    בהיפנוזה או בכל קשר נפשי אין משמעות למושג אחוזי הצלחה.
    ההצלחה מאוד משתנה בהתאם לנפשות הפועלות: מטפל, מטופל וה"ביחד".
    חריקת שינם הינה מקה קלאסי לטיפול בעזרת היפנוזה.
    עד כמה שידוע לי הקופות אינן ממנות טיפולים היפנוטיים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו