מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפנוט ופרכוסיםמשה18/01/2009
לאחר שנטלה במשך חודשיים סמים בתאילנד, עברה גמילה וכעת נקייה לחלוטין, עוברת אחייניתי התקפים בהם היא מפרכסת ומתנתקת מהמציאות. ההתקפים חוזרים כל 5-7 דקות ובמהלכם היא נראית סובלת. (לא קריז) הפסיכיאטר אמר לנו כי יש תכנים מודחקים בעברה, וכי היא צריכה להוציא אותם בטיפול פסיכולוגי. אנו מחפשים עבורה איש מקצוע מומחה שגם מהפנט, (אולי פסיכולוג או פסיכיאטר) על מנת לסייע לה. נשמח לקבל שם על מנת שנוכל לסייע לה במהירות האפשרית ולהקל על סבלה. משה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרכוסים
ד``ר אברהם הירשפלד18/01/2009ב"ה
נא לשלוח חוות דעת של פסיכיאטר לפקס. 09-7486019
כדי שנוכל לייעץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מסרב לתת משהו רשום
משה18/01/2009אומר שלא ראה דבר כזה מעולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרכוסים
ד``ר אברהם הירשפלד18/01/2009ב"ה
מצטער - לא אוכל להתייחס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעייה:
רומינה19/01/2009אני בת 15 לומדת בכיתה י וסובלת מהרבה דברים כמו חרדות, בעיית ביטחון עצמי,הצבענות,אכילת יתר , בעיות היתארגנות ואני חושבת שהבעייה העיקרית היא בעיית הריכוז אני לא יודעת אם זה תורשתי כי אני לא מכירה אף אחד במשפחה שסובל מזה יש סיכויי שזה מדורות רחוקים יותר או שבגלל שנולדתי חודשיים לפני הזמן... הבעיות הן שלמשל בתחילת שנה בבית ספר אני פחות או יותר בסדר אחר כך אני לא ממש מכינה שיעורי בית נעד שיש לי הרבה עבודה לילמחורת ובדרך כלל אני עדיין לא עושה כלום ורואה טלוויזיה או במחשב ודגם כשאני מצליחה להתיישב בשולחן ופותחת את הספר אני מתחילה לשקוע בכל מני דברים לא קשורים כמו לחפש קצוות מתפצלים בשיער... בקיצור מבזזבזת את חיי על שטויות יש ימים שאני מתחילה לעשות משהו ויש שיפורים ואז לאחר כמה זמן מתחילה שוב אותה בעייה... אני היתחלתי ליתול תרטופות מכיתה א והיחלפתי הרבה כי הן לא ממש עזרו וגם עכשיו זה לא עוזר. כאשר אני לא מוכנה לבית הספר בגלל אותן בעיות אני נשארת בבית ואומרת למורים שהייתי חולה... ואני ממש חייבת להמשיך ללמוד כי זה חשוב לי וכל הקטע כשאני לומדת יש לי ציונים טובים והאיקיו שלי בבסדר כאילו רמת האינטלגנציה שלי ברמה גבוהה וזה יהיה חבל לעזוב את הלימודים רק בגלל הבעיה הזאת שהיא ממש מעצבנת אותי... אה ובקשר לעצבנות אני רבה הרבה עם ההורים שלי בגלל שהם מודעים לבעייה שלי וגם אומרים לי לעזוב את הבית הספר אבחל אני לא רוצה אני בהקבצות גבובהות ואין לי נכשלים למרות שהציונים שלי גם לא גבוהים בגלל שאני לא משקיעה וכמעט ולא עושה כלום כדי להצליח... למרות שזה מאוד חשוב לי ! בעיית היתארגנות שלי מתאפיינת בכך שאני מאוד מפוזרת ולא מחזירה דברים למקום גם כשאני מנסה לסדר ולהפוך להיות יותר מאורגנת הבלאגן חוזר תוך זמן קצר ואז אני עצבנית שלא מוצאת כלום ...קשה לי גם להירדם לפני המבחנים.. וברצוני לשאול האם טיפול בהיפנוזה יכול לעזור לפחות לחלק מהבעיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה
ד``ר אברהם הירשפלד19/01/2009ב"ה
רומינה יקרה;
אפשר וחשוב לעזור לך.
אבל את קטינה על פי החוק והכל חייב לעבור דרך הורייך...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)