העים אפשר לשנות אישיות בהיפנוזה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העים אפשר לשנות אישיות בהיפנוזה?
    cathy
    09/03/2009

עם זה אפשרי אני מתנדבת. כי ברגה הזה אין משהו שיגרום לי אושר או שימחה ,לא הילדים הניפלעים שאני לא יודעת איך לאהוב ,בתח לא הבעל,ולא שום דבר בעולם הזה.לא רועה טעם בחיים לא מרגישה סיפוק , הכל אפור במיקרה הטוב. לכן היתי רוצה ליחיות יותר אסרטיבי, הכמה ,מוכשרת מצליחה ,ליהיות......... אולי זה נישמעה טיפשי ושתותי אבל אני רוצה לנסות ולהישתנות ,אפילו עם ליהיות עם אישיות מפוצלת. אחרת עם לא הדת מיזמן לא היתי כאן. ומצעד שני לא היתי רוצה ליגרום צער לבנותי,או להזיק לביתחון האצמי שלחן. אבל גם החיגיון הזה קבר לא תמיד עובד. לכן יש אזרה???????? מי היה ממין שבגיל 44 מיתחרתת על מה שלא עשיתי בגיל 16 ועז לא היתי גורמת צער לעוד אנשים. תודה רבה על ההקשבה.סליחה על השגיות כתב. בכבוד רב ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי אישיות

ד``ר אברהם הירשפלד
    09/03/2009

ב"ה
    קטי נכבדה;
    לפי התיאור ששלחת, את ממש זקוקה לטיפול פסיכולוגי טוב ויסודי, לא לשינוי אישיות.
    אישיות זה דבר מולד.
    אם הפסיכולוג יהיה מהפנט מורשה ומנוסה.... מה טוב יותר...
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו