מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היפנוזה וטראומה =>L.L.B23/04/2009
שלום ד"ר הירשפלד.
אני בחורה כבת 24 ועברתי בילדותי ניצול מיני ע"י שכן במשך כמה שנים.
אני נמצאת בטיפול פסיכולוגי אצל מטפלת מקסימה כבר 4 שנים ובפגישות האחרונות העלתי את נושא ההיפנוזה...
יש לי רצון עז לעבור טיפול היפנוטי במקביל ובשיתוף הטיפול שאני נמצאת בו כרגע.
הבעיה שלי בעצם, זה שאני כמעט ולא זוכרת מה קרה בדיוק עם השכן והעניין מציק לי נורא.
שתי שאלות לי אליך -
1. האם ניתן לחזור אחורה בהיפנוזה לשנים הללו כדי לדעת אחת ולתמיד מה בדיוק קרה שם?
2. האם אוכל לקבל המלצה למטפלים בהיפנוזה שמתמחים בטראומה באיזור ירושלים?
תודה רבה ושבת שלום,
L.L.B* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניצול מיני
ד``ר אברהם הירשפלד24/04/2009ב"ה
גב. צעירה נכבדה;
לשאלתך הראשונה. התשובה הינה כן. אך ממש לא מובטח שזה מה שיקרה.
כל נושא ריענון זכרון - שייך ללא מודע.
אי אפשר להזמין את התוצאה מראש. אפשר להיזכר בכל, אפשר להיזכר חלקית, אפשר לא להיזכר כלל, אפשר להיזכר בטיפול ולשלוח בחזרה לשיכחה אחרי הטיפול, ועוד ועוד אפשרויות.
החשיבות אינה בלהיזכר או לא אלא להצליח בטיפול כן או לא...
לשאלתך השנייה; איני נוהג להמליץ על אף אחר פרט למכון אותו אני מנהל... בכ"ס
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)