טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, יש י בעיה - אני בת 26 וממעטת לקיים יחיס מין. מעולם לא הייה לי חבר קבוע ואני מאוד לא רגועה אם נאי נמצאת בסיטאוציה שכזו עם גבר. האם היפנוזה מטפלת בסוג כזה של חרדות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב"ה חסויה נכבדת; לא נעים לומר... חרדה מיחסי מין = עוד אחד מסוגי החרדות, אשר הזכרתי רבות בעבר, שהטיפול בעזרת היפנוזה יכול להיות כלי מאוד מועיל; נעים ומקצר תהליכים. כמובן שבעייתך האישית הינה אחת ויחידה ללא כל הגזמה, אין 2 עולמות דומים זה לזה, והטיפול צריך להיות מותאם אישית לך ע"פ הצרכים והיכולות האמיתיים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד