התועלת שבהיפנוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התועלת שבהיפנוזה
    חני
    29/04/2009

שלום

רציתי לשאול כאחד שיש לי כבר הרבה שנים טיקים וגם OCD אף פעם לא סיפרתי לאף אחד, לאחרונה החלטתי לקחת את עצמי בידים, והלכתי למישהו שעושה היפנוזה קלינית, הוא לקח ממנו הרבה כסף והייתי אצלו כעשרה פעמים, בעיקרון הוא אמר שהוא עובד על היסוד של הOCD לא על הסימפטומים, והוא מתקן את זה על ידי היפנוזה, הוא השיב אותי על הכסא ואמר לי להסתכל במקום אחד ואחרי שהוא ספר עד עשר לעצום את עיני ולדמיין שאני יורד עשר מדריגות, אח"כ הוא אמר לי לדמיין עוד עשר ואח"כ הוא התחיל לדבר אלי ענינים בכיוון בניית ערך העצמי שלי, אני לא הרגשתי מהופנט בכלל ידעתי בדיוק מה שקורה חשבתי במה שהוא אמר ובעוד כמה דברים ממש כרגיל, לא פקחתי את עיני כי הוא אמר שאסגור אותם אבל לא כי לא יכולתי, זה לקח בערך עשרים דקות אח"כ הוא אמר לי שאני יכול לקום וללכת, ולקח בשביל זה 180 דולר, כך זה נשנה כמה פעמים ואני אמרתי לו כל פעם כי אני לא מרגיש שזה עוזר, והוא אמר כן זה בודאי עוזר וזה נקרא מהופנט.

השאלה שלי, האם זה אמת האם זה נקרא מהופנט, או הוא סתם גננב את הכסף שלי, ובעצם באיזה מצב יודעים שאכן מהופנטים.

אציין שהוא מהפנט קליני עם תואר דוקטור, הוא גם אוחז קצת למעלה מגב ידי בשעת מעשה ואומר שזה גם כן מועיל, וגם אני לא הרגשתי ממש שינוי
    אשמח מאוד אם תענה לשאלותיי

שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התועלת שבהיפנוזה

הוספת תגובה

• היפנוזה

ד``ר אברהם הירשפלד
    30/04/2009

ב"ה
    תמר נכבדה;
    ראשית - הוא לא גנב את כספך. זכותך לא להגיע לטיפול, כמו שזכותך גם לא לקנות דבר מה.. במחיר שמוצע.
    שנית - אם המטפל של מהפנט מורשה ע"י משרד הבריאות אז היית בידיים טובות.
    אולם; כמו בכל תחום כך גם בהיפנוזה, המטפלים הינם אישיויות שונות ולכל אחד דרך הטיפול שלו...
    בחרי לך מטפל שיענה יותר טוב על צרכייך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו