חרדה חברתית- האם ניתן לטפל בהיפנוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה חברתית- האם ניתן לטפל בהיפנוזה
    רחלי
    30/08/2007

שלום רב!
    יש לי בעייה דיי רצינית של חרדה חברתית שבשנים האחרונות רק מעצם ההכרה שלי בה הלכה וגברה עד לכדי סימפטומים פיזיים כמו רעד מוגזם והזעה כשאני קצת מתרגשת מסיטואציות חברתיות מסויימות.
    ניסיתי לטפל בזה אצל פסיכולוג קרוב לשנה וחצי ולא הצלחתי אף פעם לעמוד במציאות מול הפחדים הללו שלי. אני דיי מיואשת, כי כמו שאתה בטח יודע, חרדה חברתית היא חיי מניעה בכל מה שקשור לחברה, בן זוג שאין לי בעקבות כך.. וקשרים חברתיים נירחבים. אני סטודנטית לתקשורת, משכילה ומרגישה גם די נאה ולא מוצאת סיבה לפחד הזה שמונע ממני כל כך הרבה דברים טובים בחיים. האם באמת אפשר לטפל בזה בהיפנוזה?? האם היפנוזה הינה אמינה? ומה סיכויי הצלחה של טיפול היפנוטי? אני מודה לך מראש על תשובה מהירה:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר אברהם הירשפלד
    31/08/2007

ב"ה
    רחלי;
    את מתארת חרדה (כמה שלא נעים לומר... ככל החרדות... כמובן עם המקרה המיוחד באמת שלך!).
    היפנוזה הינה כלי טיפולי יעיל מאוד עם ערך מוסף משמעותי להצלחת טיפול בחרדות.
    את שואלת מהפנט ותיק האם היפנוזה אמינה??
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו