היפנוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה
    שלומית
    29/08/2009

שלום לרופאים בפורום

מאחר והייתי סקרנית לגבי היפנוזה פגשתי מישהו באינטרנט שהציע לי להתנסות בהיפנוזה. אני לא זוכרת בדיוק מה קרה, ישבנו אצלו בבית ושתינו קפה ופתאום שמתי לב שעבר מלא זמן והייתי צריכה ללכת. אחרי זה אני לא יודעת למה מצאתי את עצמי אצלו בבית כמה פעמים. לא יודעת איך הגעתי לשם ולמה אבל יש לי מין תחושה מוזרה שאני מתעוררת משינה ואני אצלו. הוא אומר שבאתי לבקר אותו אבל זה נראה לי מוזר. אני גם לא ממש זוכרת מה אני עושה אצלו, למרות שמדי פעם אני מוצאת רמזים כמו למשל התחתונים שלי מופיעים בתיק שלי ואני לא זוכרת שהורדתי אותם.

זה כאילו יש לו איזה כוח עלי, לפעמים הוא מתקשר ומדבר איתי אבל אני לא בטוחה מה הוא אומר, כאילו הוא מדבר בשפה אחרת, ואחר כך אני אצלו בבית. בנוסף אני קצת מתביישת להגיד אבל כל העסק די מושך אותי מצד אחד אבל ממש מפחיד!

מה אני יכולה לעשות?

ש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה

הוספת תגובה

• היפנוזה של בהסכמה

ד``ר אברהם הירשפלד
    30/08/2009

ב"ה
    שולמית נכבדה;
    אמנם נגררת לתהליך בהסכמה... אבל מצד ה"מהפנט" זה על גבול הפלילי.
    מותר להפנט רק למורשה משרד הבריאות. חייבת להיות מטרה טיפולית לטיפול. מטופל חייב לחתום על הסכמה.
    לידיעתך..
    אשמח לעמוד לרשותך בכל עת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו