מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אולי היפנוזה תעזור לי?המתלבט06/09/2007
בוקר טוב,
להלן פנייתי לנומרולוג שוקי גבאי....מישהו שמע עליו?
אישתי ואני גרושים,(בניגוד לרצוני) ...עוד משהו שמפריע לי הנטישה..."זרקו אותי" האגו הפגוע וכן.....אני עשיתי דברים איומים שכנראה לא הייתה לי שליטה עליהם (או לפחות על חלקם) ואני פשוט בצורה אובססיבית לא מפסיק לחשוב עליה (אני פשוט חיי חיים כפולים) ועל חזרה אליה כשהיא בכלל לא מעוניינת ולדבריה(אנו משוחחים לא מעט....יש ילדים) היא "התנתקה ריגשית ממני".אני מרגיש גם בתחרות ושהיא ניצחה אותי.מה,אני לוזר?
ואני מרגיש שהדבר אותו אני רוצה הכי הכי זה אותה.
וגם לילדים אני אומר זאת ואני מודה שחלק מהדברים שאני עושה כשאני איתם הוא כדי להראות לה ולגרום לה לחשוב על חזרה.
מה עלי לעשות והאם זה בכלל יקרה? ואני מרגיש שאם זה לא יקרה,ארגיש ממש לא טוב.
וטופלתי בכל הכדורים האפשריים...."הדור הישן" ...."הדור החדש".....וזריקות ושיחות..... ועדיין אותן מחשבות ותחושת עגמומיות ואפלוליות.
ואז אני מנסה ופונה לכל מיני מגידי עתידות ומתקשרים ומכולם אני מצפה לשמוע שנשוב להיות זוג.
אומרים שהכל אפשרי, הלא כן?
כל הזמן הזכרונות ה"צרובים" מתעתעים בי וגם כשאני נמצא במיטה עם נשים אחרות,אני חושב עליה.איך זה היה יכול להיות איתה?
חוץ מזה,אני ממש כועס ובהחלט מרגיש שאשם כי עשיתי המון דברים שלא הייתי צריך לעשות(ולדעתי ולא רק אני חושב כך) לתרופות הייתה השפעה לא מבוטלת.הכעס הינו גם עליה כי באמת אהבנו וצר לי על האובדן.אז אומרים לי : "תחשוב שהיא מתה."....אבל לא מצליח.
וגם אני באמת לא יודע אם אני באמת רוצה אותה או שזה ה"אובססיה" מדברת.ובעניין האובססייה,טופלתי תרופתית ואף אושפזתי בבית חולים פסיכיאטרי ומאומה לא עזר.סליחה.....כבר כתבתי לפני כמה שורות....
שוב- הדבר היחידי שלמענו אני מוכן להתאמץ זה שנחזור להיות זוג ואפילו כשהילד הקטן(בן שש וחצי) מבקש משאלה, על מה אני חושב .....נכון,שישאף להחזיר את הוריו להיות זוג.
אז- מה עושים?
האם בכלל ניתן להחזיר אהבה?
איך ניתן להשפיע עליה להיות יותר רכה כלפיי ולהבין ולהרגיש שלטובת שנינו(וכמובן הילדים)כדאי לנו לחזור לחיות יחד?
ואומרים שכל מה שאנו עוברים בחיים בא ללמד אותנו.
אוהו....מה שאני עברתי...בטח תגלה.אם לא תצליח,אכתוב לך או אספר לך.
ובכלל,אנשים טובים ,
אני חי בתחושה שהמצב הזה הינו זמני .לא יכול לקשור קשר שהוא מעבר לסקס עם נשים אחרות כי כל הזמן אני חושב עליה ועוד יותר אני "מתייסר" ולו רק מלחשוב שמישהו אחר יהיה איתה וישכב איתה ושהיא תאהב מישהו אחר מלבדי.
ואיזה טמבל הייתי כשהפסדתי אותה (וגם את שאר הדברים הטובים שהיו לי אז בחיים)
ובאופן מוזר שאני חש(ורבים מהמיסטיקנים אליהם פניתי - והיתה אפילו מישהי ששילמתי לה 18,000 ש' שאמרה שהיא תזמין חומרים להחזרת אהבה ואני האמנתי לה ואולי גם היום הייתי עושה זאת) אומרים לי שיש אפשרות לחזרה,אבל היא(גרושתי....מילה שאני לא סובל) לא חושבת בכלל בכיוון .היא יודעת שאני "מ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לא לפורום
ד``ר אברהם הירשפלד06/09/2007ב"ה
פנה אישית - קיבל תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)