לגבי בעיית חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגבי בעיית חרדה
    מרגלית
    20/10/2009

אני אשה בת 42 הסובלת מבעייה מוזרה במקצת, אשר שום טיפול לא הועיל עד כה. הבעייה מתבטאת בתחושת אי נוחות בלתי נסבלת בגרון ובצואר בכל פעם שאני נשכבת לישון. כדי להרגיע את התופעה, אני מניחה ידיים על הגרון וכך זה נרגע. אינני מסוגלת לשכב מבלי שידיי יהיו מונחות על הגרון. כך אני הולכת לישון מגיל 3 בערך. הבעיה אובחנה כחרדה (לא הרחיבו מעבר לכך) וקיבלתי עשרות טיפולים תרופתיים ממגוון פסיכיאטרים, טיפולי פסיכולוגיה, אלטרנטיביים, תזונה וכו'. בקיצור - הכל. 10 שנים של טיפולים. זה לא שינה במאום. כבר למדתי לחיות עם זה, הבעיה שזה גורם לי לבעיות בצואר ובכתפיים שהופכות בלתי נסבלות ככל שאני מתבגרת. ניסיתי היפנוזה פעמיים וזה לא הצליח. מה זה יכול להיות? שמעת על דבר כזה? מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגבי בעיית חרדה

הוספת תגובה

• חרדה

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/10/2009

ב"ה
    מרגלית נכבדה;
    שימי לב שלמרות שטופלת פעמיים בעזרת היפנוזה ולא עזר לך... את שוב פונה למהפנט.
    אני מקווה שפנייתך נובעת מאמונה והבנה שבכל זאת היפנוזה יכולה לעזור.
    איני יודע מי טיפל בך ואיך בדיוק.
    בעיקרון ההיפנוזה יכולה ממש לעזור....
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו