מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיות עורנ03/11/2009
שלום רב!
אני סובלת כ - 6 שנים מבעיות עור שהרפואה הקונבנציונלית והרפואה המשלימה לא עלתה עליהם. השאלה שלי היא האם היפנוזה עשויה לעזור לבעיות עור? שאלה נוספת היא יש לי בעיה שיש דברים מהעבר (מהילדות) שאני כנראה הדחקתי כל השנים ויש לי חשש ו/או רצון שההיפנוזה תעלה אותם. האם ישנה אפשרות להחליט באופן מודע (מצד המטפל) לא להעלות זיכרונות כאלה או שזה יבוא בכל מקרה אם מבצעים היפנוזה? יש לי תחושה שעצם ההדחקה היא זו שגורמת לאותן בעיות עור, האם יכול להיות דבר כזה? האם יש טיפול כזה דרך קופ"ח? הבנתי שיש שני סוגים של מהפנטים רפואי ופסיכולוג/פסיכיאטר, במקרה כזה מה עדיף?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות עור
ד``ר אברהם הירשפלד04/11/2009ב"ה
"נ" נכבדה;
שאלות מצויינות שעל מנת לענות עליהן יסודית יש צורך בהרצאה שלמה.
אנסה לתמצאת ולהבהיר.
1. קיים קשר הדוק (כבר מהאמבריון=העובר בשלביו המוקדמים ביותר) בין עור ומערכת עצבים/נפש.
2. לכן, טיפול נפשי טוב ובוודאי היפנוזה יכולים לסייע בכך.
3. זכרון/שיכחה אינם "מוזמנים" בתהליך אלא מתרחשים ע"פ צורכי ה"אמת" של המטופל.
4. אין סוגי מהפנטים. ישנם מורשים (ע"י משרד הבריאות) להיפנוט מדיסיפלינות שונות; רופאים, פסיכולוגים ורופאי שיניים.
5. עלייך לבדוק בעצמך עם קופת החולים שלך אם היא ממנת טיפול היפנוטי..
במרכז להיפנוזה רפואית קיימים כל סוגי המטפלים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)