לימודי היפנוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודי היפנוזה
    בן
    01/12/2009

איני רופא אך למדתי ולימדתי בחו"ל היפנוזה בצורה רצינית ומקצועית. ממש מצחיק איך לקחו נושא (שלמען האמת כל אחד יכול ללמוד ולעזור לאחרים) ועטפו אותו באיצטלה רפואית. מצחיק אותי שבעתיים איך משרד הבריאות מסתפק בלימוד היפנוזה של 35 שעות ומעבר מבחן.
    חבר'ה - תפתחו את העיניים, הגיע הזמן לשנות את חוק ההיפנוזה הדיבלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודי היפנוזה

הוספת תגובה

• רישוי משרד הבריאות להיפנוט

ד``ר אברהם הירשפלד
    01/12/2009

ב"ה
    בן נכבד;
    נוסח פנייתך אינו מכבד פורום רציני. אתה לא בורר במילים. חבל.
    ולעניין; ראשית - חוק הוא חוק גם כשאינו מוצא חן בעיני מאן דהוא. רק בדרך חוקית מנסים לשנות חוק.
    שנית - בעיני "זה דבילי"| שמגבילים מהירות נסיעה בכבישים פתוחים ונהדרים... ועוד...
    טיעון מוזר יש לך בקשר לקלות בה ניתן ללמוד להפנט... אני מנתח - ניתן ללמוד מהר גם לנתח. אבל הדרך להצליח לעזור ארוכה מאוד. מהפנט שאינו רופא או פסיכולוג יזיק בסבירות גבוהה. ההיפנוזה מעבר להיתה טכניקה הינה תוכן טיפולי אחראי ומשמעי מאוד. לא כל מי שיודע לאחוזכין ביד ולחתוך הוא כבר מנתח...
    הציבור של הפורום חכם ובוגר ובטוחני שמוקיע דברים כה לא אחראיים כדבריך...
    היזהר מלעסוק בהיפנוזה בישראל. אם תיתפש - תישפט - ותיגזר עליך שנת מאסר בפועל.
    האגודה הישראלית להיפנוזה והוועדה המייעצת שליד משרד הבריאות שוקדים על הכנסת שינויים בחוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וזאת למה

בן
    01/12/2009

ראשית, אני מצטער שאולי נשמע צליל של זילזול בדבריי . לא כך הוא. כל טענותי מסתכמות בשימוש שלא כדין בטכניקת ההיפנוזה והקצאתה לגופים רפואיים בלבד.
    אדם רציני שלומד את הנושא בצורה מקצועית, חד משמעי - אינו יכול להזיק! נהפוך הוא. ההיסטוריה מוכיחה שדווקא אנשי רפואה למינהם , הם הם שגרמו נזקים (ראה ערך :חתימה היפנוטית)
    תורת ההיפנוזה הינה כלי רב עוצמה שמיועד לכולם בשביל כולם ולא לשרלטנים, גם אם הם מתהדרים בתואר PHD. מניסיוני בחו"ל, קשה יותר ללמד אנשי רפואה לשלוט בטכניקות מאנשים חסרי רקע.
    לגופו של עניין, אני באופן אישי, לא עוסק בכך בארץ עד שהחוק ישונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו