טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מתחילה ללמוד מדעי ההתנהגות עכשיו וקראתי קצת על פרויד והגישה הפסיכודינמית (אני יודעת שהלימודים רק התחילו, וגם זה חלקית, אבל אני ממש מתלהבת להתחיל כבר...). הגישה שלו להיפנוזה קיימת גם כיום - שמהפנטים כדי להעלות חוויות לא מודעות שגרמו לטראומה ולבעיה הנפשית ואז הן נפתרות? זה באמת עובד ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ב"ה בהצלחה בלימודייך. ההיפנוזה הינה כלי לטיפול. את הכלי אפשר למלא, או אפשר להשתמש בו, למימוש גישות טיפוליות שונות. גם הדרך הפרוידיאנית יכולה להיעזר כמובן בהיפנוזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד