היפנוזה כמה שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה כמה שאלות
    דנה
    04/05/2010

1. האם יש בקופת החולים מהפנטים? האם הם טובים?
    2. האם כל אחד יכול להיות מהופנט? האם זה תלוי במטפל (האם הוא טוב או לא) או במטופל?
    3. אני סובלת מ-OCD, היפנוט יכול לעזור?

זה ממש חדש לי ואני לא יודעת עם מי להתייעץ.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה כמה שאלות

הוספת תגובה

• מי ניתן להיפנוט?

ד``ר אברהם הירשפלד
    05/05/2010

ב"ה
    דנה נכבדה;
    1. חלק מקופות החולים מטפלים בעזרת היפנוזה במסגרת הרפואה המשלימה. את צריכה לברר אם הם טובים או לא...
    2. את מי אפשר להפנט? מרביתם של מרכיבי האוכלוסיה ניתנים להיפנוט. כ-80% מכלל האוכלוסיה בגיל 8 עד 70 מסוגלים להיכנס למצבים היפנוטיים בינוניים (במקרים מסויימים אפשר לטפל אף בצעירים יותר, או במבוגרים יותר). 10%- 15 מקרב מרכיבי האוכלוסיה מסוגלים להגיע להיפנוזה עמוקה כמיוחד וב3% - 5 אינם ניתנים להיפנוט כלל (כך על-פי ההנחה המקובלת, ובניגור לדעתי שלפיה כל אחד יכול להתהפנט!). כאן המקום להדגיש שהיפנוזה בעומק בינוני (וזהו המצב ברוב האוכלוסיה) מאפשרת טיפול ברוב הבעיות שבהן ההיפנוזה מטפלת. אנשים בעלי דמיון מפותח נוטים להתהפנט בקלות רבה יותר מאשר ה"ריאליסטים". אדם לא יתהפנט בניגוד לרצונו; אולם, ישנם אנשים המביעים את אי-רצונם להתהפנט, ואילו בתת-מודע הם בעצם רוצים מאוד בכך, והם אלה הניתנים להיפנוט בקלות.
    3. כן.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפנוזה לטיפול בדכאון

יעל מגן
    24/05/2010

אני בת 44 וסובלת מדכאון מאז לידת בני לפני 11 שנה. ניסיתי כדורים שונים אך לצערי אף כדור לא עזר לתקופה ממושכת. לאחר טיפול בדיקור לפני כ-6 חודשים הרגשתי השתפרה ו בחודש וחצי האחרונים הדכאון שוב חזר. האם היפנוזה יכולה לעזור לפתירת הבעיה. אני כבר ממש מרימה ידיים - שום טיפול לא מצליח לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דכאון

ד``ר אברהם הירשפלד
    24/05/2010

ב"ה
    יעל נכבדה;
    למה להרים ידיים???
    אכן כדאי לנסות טיפול היפנוטי ע"י מורשה מנוסה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו