מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם היפנוזה יכולה לעזור לדכאון?אלמוני23/05/2010
שלום רב,
אני בן 38,לפני כ 10 שנים אובחנתי כסובל מהפרעה דו קוטבית מסוג 2
טופלתי בליתיום במשך 10 שנים.
אני חש תקיעות בחיים שלי זוגיות ובעבודה וזאת כנראה גם הסיבה לנפילה במצבי רוח שלי,
מושפע במיוחד מארועים חיצוניים.
אני החלפתי לפחות 6 פסיכולוגים ב 10 השנים האחרונות,לא מצליח להתמיד בטיפול,שרואה שאין תוצאות פשוט נוטש את הטיפול.
לפני כמה חודשים,בהמלצת הפסיכולוג ההתנהגותי קוגניטיבי שלי וכמובן באישור הפסיכיאטר המטפל הופסק הטיפול שלי בליתיום.
המצב שלי דומה לתקופה שלקחתי ליתיום,יש מעט יותר תנודתיות במצב רוח שלי שאני ללא הליתיום,אבל באופן כללי גם שלקחתי ליתיום הייתי ניקלע לדיכאונות מסויימים עקב התקיעות בחיים.
רציתי להתעניין אם אתה חושב שטיפול בהיפנוזה יכול להועיל,
האם יש הצלחות בטיפול בהיפנוזה לטיפול בדכאון/חרדות.
אשמח לתגובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה דו קוטבית
ד``ר אברהם הירשפלד24/05/2010ב"ה
אלמוני נכבד;
בדכאון/חרדתי תגובתי (כך נקרא אחד הסוגים של דיכאון בעבר) יש מקום לטיפול בעזרת היפנוזה.
במחלתך - לצערי לא.
רפואה שלמה ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על תגובתך,רציתי להוסיף
אלמוני25/05/2010שאין לי התקפים מאנים או דפרסיבים קשים ומעולם לא הייתי מאושפז,
הדיכאון שלי שנחשב די עמיד מושפע במיוחד מתחושת התקיעות שלי בחיים בעבודה ובזוגיות.
אני סובל ככל הנראה מציקלותימיה.יש לי ככל הנראה הפרעה אישיותית גבולית קלה,שמשפיעה ללא ספק על הצלחת הטיפול,אובחנתי כסובל מהפרעת GAD
האם דרך ההיפנוזה אפשר יהיה לעזור לפחות באופן חלקי ,אולי לטפל בחרדה הכללית שלי למשל.
או שתשובתך חד משמעית שלא ניתן לעזור?
אני חשבתי לפנות לפסיכולוג שיש לו גם רישיון היפנוזה,ואם ימצא לנכון ישלב גם היפנוזה בטיפול.
אשמח לחוות דעתך אם אתה חושב שכדאי לנסות.
אם אתה יכול להמליץ על פסיכולוג/פסיכיטר מורשה היפנוזה אשמח לקבל את השם באימייל.
תודה מראש על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלה דו קוטבית
ד``ר אברהם הירשפלד25/05/2010ב"ה
אלמוני נכבד;
היות והשאלות הפכו לאישיות אנא הפנה אותם ישירות אלי דרך המייל שבאתר שלי. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)