מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוביה ו-OCDאלה14/06/2010
שלום רב,
יש לי פוביה מאוד גדולה מג''וקים ואו.סי.די לגבי סגירת דלתות ובדיקתן שאכן סגורות, גז וכד'.
פניתי טלפונית למטפל בהיפנוזה והוא אמר לגבי הפוביה, שכדאי להתחיל טיפול קוגנטיבי.
אין לי כ"כ זמן לזה. הקיץ בשיאו ואני חייבת משהו זריז יותר.
הייתי בטוחה שאפשר לעשות היפנוזה ו"לצאת" מהבופיה מהר מאוד. לא כך הדבר?
אני ממש לא ישנה טוב בקיץ ומקבלת התקפי חרדה כשאני רואה ג'וק. רעידות, בכי...ברור שיש פוביות הרבה יותר קשות אך עדיין... מה עושים?
ובקשר לאו.סי.די, זה מחמיר מאוד עם השנים ומפריע לי גם בעבודה שלי ביום יום. אני בודקת את עצמי מס' פעמים בעבודה עצמה (בתוכן העבודה שאני עושה).
אנא עצתך ועזרתך בנושאים הנ"ל.
בברכה ובתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוביות
ד``ר אברהם הירשפלד14/06/2010ב"ה
דניאלה נכבדי;
איני יודע מי המהפנט שענה לך כפי שענה, אני לחלוטין איני מסכים איתו.
ההיפנוזה הינה כלי טיפולי ואפשר לרתום אותו גם לטיפול קוגניטיבי למשל...
בהצלחה במציאת מטפל מתאים (מורשה ומנוסה)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)