היפנוזה כטיפול באלרגיות פסיכולוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה כטיפול באלרגיות פסיכולוגיות
    אורה
    05/11/2007

אני בת 30 ומגיל שנה וחצי אני לא אוכלת שום מוצרי חלב, אפילו לא גלידות,עוגות,מעדנים, שוקולדים. אני גם לא אוכלת מוצרי פרווה בטעם חלבי או בטעם חמאה.
    יש לי את האינזים המפרק לקטוז, עשיתי את הבדיקה.
    לטענתו של רופא שעשה לי את הבדיקה לאלרגיה למוצרי חלב בגיל 16, זה פסיכולוגי לחלוטין. ניסיתי להרגיל את עצמי בכל דרך אפשרית לאכול מוצרי חלב וזה ללא הצלחה.
    מה שקורה שאני אוכלת משהו חלבי או בטעם חלבי, אני מקבלת בחילות, ורק המחשבה על לאכול משהו חלבי דוחה אותי. אפילו אם יש משהו שניראה טוב ומריח טוב אני לא מסוגלת לחשוב על זה כעל משהו למאכל בשבילי. קרו מקרים שאכלתי משהו ולא ידעתי שזה חלבי וגם אז קיבלתי בחילה, אבל היו גם פעמים שלא הורגש שיש משהו חלבי במוצר וקיבלתי בחילה רק לאחר ידיע שזה היה חלבי.
    הבחילות לפעמים קלות ולפעמים עד כדי הקאות, כניראה תלוי בכמות וסוג של כמות החלב ו/או החמאה ו/או מוצרי חלב שונים.

השאלה שלי האם ניתן לטפל בזה בהיפנוזה ואם כן כמה פעמים צריך לעשות את הטיפול. ברור לי שזה אינדיוידואלי, אבל בכל זאת אשמח להערכה גסה לפחות ולעלויות.

אני בסה"כ מאמינה בהיפנוזה למרות שאף פעם לא ניסיתי או הכרתי מישהו שניסה טיפול בהיפנוזה.

תודה מראש על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיות ו"אלרגיות"

ד``ר אברהם הירשפלד
    06/11/2007

ב"ה
    מבלי לנסות לאבחן האם את סובלת מאלרגיה או מ"אלרגיה", בשתי המקרים יש מקום רב לעזרה נפשית בטכניקת ההיפנוזה.
    הטיפול אינו "הוקוס פוקוס" אך הינו תמיד קצר מועד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחילה ממוצרי חלב

איזון פנימי
    24/12/2007

אולי כדאי לשאול במשפחה איזה מוצר/מוצרי חלב ניסו לדחוף לך בכח
    או האם היה מקרה שנהיית חולה לאחר מוצרי חלב או שקרה משהו בסמוך לאכילת מוצרי חלב.
    לעיתים בגיל מאד צעיר נומר קשר אסוציטיבי בין מצב למוצר ותת המודע מתחיל להתנגד לו.
    במשך השנים כבר שכחת מה קרה אז-אבל תת המודע שלך "שומר עלייך" ועדיין מתנהג כאילו את זקוקה להגנה.

מצב שקשה מצאים למספר מיקרים שתוארו כאן בפורום - בעיקר לגבי אלרגיות למיניהם וזאת לאחר שנשללו סיבות פיזיות (כגון אי סבילות ללקטוז וכד'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו