מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום,שאלה על היפנוזה עצמיתרון07/07/2010
רצית לשאול אם אני יכול לעשות היפנוזה עצמית
כלומר
האם מישהו יכול לעזור לי להכנס ל coma state
ולעשות לי trigger בשביל להגיע למצב הזה?
כי הבנתי דרך המצב הזה אני יכול לתת לעצמי "הצעות"
coma state- זה המצב לאחר deep trance
במצב בו עוזרים לאנשים שיוכלו לשלוט בכאב שלהם
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רצוי ללמוד להתהפנט בעזרת מומחה
אירית כהן08/07/2010שלום רון,
אני מתרשמת שאתה אדם סקרן, ואתה מנסה ללמוד דברים שונים לבד. אך כיוון שאינך מקצוען בלבלת כמה מושגים. למשל, בעזרת היפנוזה אפשר אמנם ללמוד להפחית חווית כאב, פיזי או נפשי. מאידך היפנוזה אינה מביאה אנשים למצב של COMA.
המסקנה? יש עניינים שמוטב לעסוק בהם רק בעזרת מומחה.
היפנוזה אמנם יכולה להועיל ולעזור למטרות שונות, אך כדי להפיק את התועלת שבתהליך זה יש צורך בהנחייה צמודה של מומחה מורשה להיפנוט.
לידיעה כללית: עפ"י החוק בישראל רשאים לעסוק בהיפנוזה רופאים, רופאי-שיניים ופסיכולוגים, לאחר שעברו קורס בהיפנוט, עמדו בבחינה של משרד הבריאות וקיבלו רשיון לעסוק בהיפנוזה במסגרת מקצועם.
אני מקווה שתמצא מנחה מקצועי מתאים,
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה,אבל לא התבלבלתי . והשאלה :
רון08/07/2010coma
לפי מונחים של היפנוזה
(לפי הארגון east coast של ההיפנוזה)
לא הכוונה כמו המצב שאריאל שרון
זה משהו אחר לגמרי
יש 4 מצבים בהיפנוזה
light state
medium state
deep state
coma state
אבל לא משנה זה לא מה שאני שואל
השאלה שלי האם יוכלו לעזור לי
להכנס למצב הזה
ואם כן אפשר שם של מומחה שיכול לעזור לי
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעומק ההיפנוזה
אירית כהן08/07/2010שוב שלום, רון
עומק ההפנוזה נקבע באופן טבעי ע"י המטופל-מהופנט, ומטפל אחראי ומקצועי לא ינסה להעמיק את התהליך מעבר למה שנכון עבור המטופל.
אנו מנועים מלתת כאן המלצות שמיות. תוכל באמצעות גוגל למצוא רשימת מורשים להפנוט של האגודה הישראלית להפנוזה. גם במשרד הבריאות יש מידע לגבי רופאים ופסיכולוגים מורשים להפנוט בישראל.
כל טוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה אבל עדין
רון08/07/2010המטרה שלי היא להגיע ל coma state ושיהיה לי trigger להכנס למצב הזה
בשביל שאוכל לאחר מכן לתת לעצמי ה"הצעות"
ולמה שהמהפנט לא ישיג רמה עמוקה יותר של trance
לפי מה שאני יודע המטרה זה להגיע ל deep trance בשביל שהמטופל יהיה יותר פתוח להצעות
(והיום אפשר להכניס כל אחד למצב הזה פעם גם חשבו שאפשר להפנט רק 80 אחוז מהאנשים)
ואמרת שעומק ההיפנוזה נקבע ע"י המטופל -והמטפל
אני רוצה פשוט רוצה להגיד למטפל לעזור לי להכנס ל coma state
אבל לא חשוב מה שאני צריך לדעת זה
האם מטפל בישראל יכול לעזור לי להכנס למצב coma?
אני מעריך מאוד את העזרה שאת נותנת לי
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובות
אירית כהן09/07/2010רון, את כל התשובות שאני יכולה לתת לך נתתי כבר בתגובותי הקודמות.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל לא הבנתי :( יש כן או לא
רון09/07/2010לא הבנתי את התשובה בתגובה הקודמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)