שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלית
    16/07/2010

אני בת 32 ולאחרונה בגלל שנה מאוד קשה שעברתי ועוברת ..התחילו לי חרדות רבות ולחצים ומתחים והמפריעה לי מכול זה גם חרדות מאנשים למשל כשאני נכנסת למקומות עם הרבה אנשים,אוטובוס ,קניון או סתם כשאני פוגשת אנשים מוכרים הדבר הזה גורם לי ללחץ להזעה וסחרחורות ...כרגע אני בחיפושי עבודה ומפחדת שזה יקרה לי בראיון עבודה ולא יודעת איך להתמודד עם זה...האם כדאי לברר על היפנוזה מסוימת שתוכל לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• אבחון נכון קודם לטיפול

אירית כהן
    17/07/2010

שלום גלית.
    את מתארת סימפטומים שונים שמוגדרים בדרך כלל כסימפטומים של חרדה, בתגובה לתקופה קשה שעוברת עלייך. ייתכן שבתגובה לאירועי התקופה את בדיכאון [דיכאון תכופות מלווה בסימפטומים של חרדה].
    ניראה שהקשיים של התקופה והימשכותה לאורך חודשים רבים מהווים לחץ כבד מדי ואת זקוקה לעזרה - כדי לשאת את הדברים וגם כדי לראותם באופן מעט שונה, לטפח כלפיהם גישה שונה.

פני לאיש טיפול - פסיכולוג קליני או פסיכיאטר, ראשית כדי להעריך נכון את מצבך. לפעמים גם טיפול תרופתי לתקופה קצרה יכול להועיל.. במקביל לשיחות.
    היפנוזה יכולה להיות חלק מהטיפול, אך לא לפני דיאגנוזה נכונה. ההמלצה היא אם כן לפנות לפסיכולוג קליני או פסיכיאטר, ואם את חושבת על היפנוזה - מיצאי לך פסיכולוג/פסיכיאטר שגם מורשה ועוסק בהיפנוזה.

הרגישי בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו