שינוי תהליכי תגובה אוטומטיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תהליכי תגובה אוטומטיים
    דויד
    29/08/2010

שלום לכולם

האם היפנוזה יכולה לגרום לאדם לשנות תהליכי תגובה אוטומטיים במוח לגירויים מסויימים?

הבעיה שלי היא שכשאני רואה בחורה יפה ורוצה לדבר איתה אני נכנס ישר ללופ של היסוסים שלוקח בדרך כלל חצי שעה ובסופו אני מצליח ליצור איתה אינטרקציה מאוד חיובית אם היא עדיין בסביבה אבל לרוב הן כבר נעלמות עד שאני מצליח להגיע למצב שאני קם ופותח בשיחה

ברצוני לבטל את התהליך הזה שנוצר אצלי במוח כשאני רואה בחורה יפה ולהפוך אותו כך שבמקום להיכנס ללופ של היסוסים התגובה האוטומטית שלי ללא כל מחשבה תהיה ללכת לדבר איתה ישר.

האם ניתן להשיג שינוי כזה בהתנהגות בעזרת היפנוזה?

אחלה יוםץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• 'סוף מעשה במחשבה תחילה'

אירית כהן
    30/08/2010

שלום דויד,
    איני יודעת מה כוונתך במושג 'תגובה אוטומאטית', בני אדם אינם אוטומאטים. ואיני ממליצה לאף אחד לפעול 'ללא כל מחשבה' כשהוא רואה בחורה יפה, וישר ללכת לדבר איתה ומי יודע מה עוד [כמה אנשים מפורסמים שפעלו בלי לחשוב כשראו בחורות יפות שילמו על כך מחיר יקר].

טיפול - עם או בלי היפנוזה - יכול לעזור להתגבר על החרדות שיש בקשר לבחורות, כך שלא תמתין עד שה'אחת' שתפגוש תסתלק, אלא תקום לפני כן..
    אינני יודעת מה גילך, לפעמים זה גם מסתדר עם הגיל.

אם אתה סובל מקשיי יזימה בכל תחום בחיים, ולא רק עם בחורות - טיפול משולב בהיפנוזה יכולה לעזור ב'תזמון' טוב יותר.

לילה טוב, וחלומות פז [בחלומות, בניגוד לחיי הערות, הכל מותר..]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו