שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אורית
    18/11/2007

אני בחורה בת 32 רווקה שכבר שנים לא עובדת ויושבת בבית. נהייתי כמו זומביט בגלל הכדורי הרגעה (קלמה) שאני נוטלת כל יום , נהייתי מכורה להם. אני רוצה להפסיק לקחת אותם כי איתם אני בן אדם חי-מת אבל אני לא יודעת איך להפסיק לקחת אותם. כבר כמה ימים פיזית אני לא לקחתי אותם אבל האם יכול להיות שלקחתי אותם לא במודע? אני לא יודעת מה לעשות כבר, אני מתפוצצת פה בבית לבד, כל היום אני לבד ולא עושה כבר כלום. אני כבר כאילו משותקת ולא מסוגלת לעשות כלום אפילו לא לנקות את הבית. איך אני מפסיקה לקחת אותם אף אחד לא עוזר לי בזה, אני כבר על סף יאוש תאמת כבר לא בא לי כל כך לחיות כי אני יודעת שבגללם אני לא מתקדמת בחיים שלי ובגללם נישארתי תקועה בבית הורי בלי עבודה, לימודים, בעל וילדים, אין לי כלום בחיי אני ממש כמו בן אדם מת אומנם חיה ומהלכת אבל מבחינה ריגשית אני מתה וכל הסובבים אותי גם מתעללים בי. מה לעשות תצילי אותי מניוון ושיגעון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• דיכאון

ד``ר אברהם הירשפלד
    19/11/2007

ב"ה
    תיארת מקרה קשה של דיכאון קרוב לוודאי.
    לא סיפרת מה עשית בנידון בכל התקופה הזו.
    את חייבת טיפול דחוף ו"יפה שעה אחת קודם".
    טיפול היפנוטי יכול להיות לעזר רב.
    רצוי שתפגשי בהקדם מטפל בהיפנוזה מורשה ע"י משרד הבריאות ומנוסה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו