מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום, יש לי מ'ס שאלות.אדר19/11/2007
אני סטודנט עיצוב תעשייתי, אני עוסק בפרויקט בהרעות שינה.
יש לי מ'ס שאלות שחשובות לי להמשך הפרויקט.
1) יש מכשיר שמהפנט , או שזה חייב לעשות אדם מול אדם?
2) יש צבע מוסיקה צורות , שמרגיעות (או יוצרות היפנוזה)?
3) אם רוצים ליצור אצל אדם עייפות, יש דרך לעשות זות בהיפנוזה ?
4) בהקשר שאלה 3 , יש צבע או צורה מסויימת שתגרום לאדם להיות עייף?
אני מעוניין ליגרום לאנשים עם בעיות שינה להרדם שוב כאשר הם מתעוררים בלילה, או לפחות ליצור אצם עייפות, נאמר לי שכאשר אדם מתרכז במשהו הוא נהיה עייף.
יש דרך לעשות זות דרך היפנוזה פשוטה( כלומר משהו שכל אחד יכול לעשות )
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להפנט...
ד``ר אברהם הירשפלד20/11/2007ב"ה
לסטודנט המתעניין;
- אין מכשיר מהפנט. אפשר להעזר במכשירים.
- יש הרבה צבעים וצלילים מרגיעים.
- אפשר "לעייף" בעזרת היפנוזה.
אסור לך בתכלית האיסור להפנט בכל דרך שהיא!! ע"פ החוק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
מאמרים אחרונים
טובי פלד
| 13/09/2021
היועצים שלנו
פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים. ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)