מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיזוק הבטחון העצמי באמצאות היפנוזהאנונימי08/01/2011
האם ניתן לשפר את הביטחון העצמי בצורה משמעותית (או לפחות במקצת)
באמצעות היפנוזה? כאשר כל ניסיון לעזרה של הסובבים אותי כשל
אם כן ניתן קצת לפרט על ההיפנוזה וכל מה שצריך לדעת מסביב (איך ואיפה ניתן לבצע את זה). הבנתי יש קטעי שמיעה שהם עובדים על עיקרון ההיפנוזה לדוגמא תוכנה הנקראת i-doser או דיסקים שניתן לקנות, או שצריך להיפגש עם אחד שמתעסק בתחום הזה
תודה מראש על העזרה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "חיזוק הבטחון העצמי" - תגובה
אירית כהן08/01/2011'ביטחון עצמי' הוא מושג עממי וקצת אמורפי. החוייה של 'חסר לי ביטחון עצמי' יכולה לנבוע מסיבות שונות ולבטא מצבים נפשיים שונים.
לכן, אני ממליצה לך להיפגש באופן פרטני עם איש מקצוע מתחום הפסיכולוגיה, כדי לאתר ראשית בדיוק מהי בעייתך. . כמו שאומרת המורה למתימטיקה, 'הצבת הבעייה נכון היא חצי הדרך לפיתרון'.
בירור זה ניתן לעשות גם באמצעות הקופה שלך, פשוט לבקש הפנייה לטיפול פסיכולוגי.
- האם היפנוזה מתאימה לך, והאם היפנוזה מהווה פיתרון מתאים לבעייתך - זאת אפשר לדעת רק לאחר איתור הבעייה באופן מקצועי.
כדי להרוג שתי ציפורים במכה אחת - אתה יכול לפנות לפסיכולוג שגם מורשה להיפנוט, חפש למשל בגוגל את האגודה הישראלית להיפנוזה, וחפש לך שם פסיכולוג מאיזור מגוריך.
איני מכירה את התוכנה שהזכרת, וככלל אני ממליצה להיזהר מכל מיני 'פטנטים' שמנסים למכור לך..
"מהי היפנוזה?" - ניתן כיום למצוא שפע אינפורמציה באמצעות גוגל.. בויקיפדיה.. מאמרים בדף הבית של האגודה הישראלית להיפנוזה.. ועוד.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)