מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה נפשיתדניאלה30/01/2011
היי לכם אני בת 29 אשר לפני שנתיים עברתי התקפה של הרגשה שאני מאבדת את הראיה (לא באמת) וסחרחורת ומאז יש לי פחדים חזקים ואני כבר לא אותו אדם,אני כבר לא נוהגת בלילה(בו קרה האירוע) ואני מרגישה כל פעם לא טוב והכל מסתובב לי ,עשיתי את כל הבדיקות האפשריות שיש ולא מצאו כלום. מה שנראה לי שזה מצב נפשי שלי חזק בו ייתכן שאני לא רוצה לראות מהנפש האם יש אפשרות לעשות היפנוזה למצב שארגיש טוב כי עד לפני האירוע הייתי אישה מאוד עצמאית ששום דבר לא שבר אותי ועברתי המון בחיים(כנראה סוג של התמוטטות) אשמח לתשובה תודה מראש דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיה נפשית - תגובה
אירית כהן30/01/2011שלום דניאלה,
מאחר ועשית בדיקות רפואיות, ונשללה סיבה רפואית להפרעה [למשל בתחום הראייה או בתחום הנוירולוגי] - האם רופא המשפחה או מישהו אחר מהרופאים שבדקו אותך הפנו אותך להערכה נפשית ע"י פסיכיאטר או פסיכולוג קליני?
בכל אופן, זה צריך להיות הכיוון: קביעת אבחנה, ע"י פסיכיאטר או פסיכולוג קליני. לאחר האבחנה ניתן לקבוע מהו מהו הטיפול הנפשי המתאים. ייתכן שהיפנוזה תתאים לך וייתכן שלא.. זה תלוי גם באבחנה וגם בהערכה אישיותית מסויימת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיה נפשית
דניאלה30/01/2011הופנתי לאיבחון דרך מכון סחרחורת לפסיכןטרפיסטית שאיבחנה שאני בחרדה מאותו ערב בעצם! עברתי בזמן ההתקף בגידה באמון שלא ציפיתי משהו קשה ביותר ומאז בעצם זה קיים. אני מציינת שאף פעם לא היו לי שום בעיות כאלו או אחרות ואני מעדיפה לטפל בפרטי (כי למרות שנשלל יכול להיות שזה באמת חרדה או באמת משהו רפואי אי אפשר באמת לדעת) הייתי מעדיפה ללכת לטיפול בהיפנוזה ובואי נגיד לסיים עם זה! כי זה משפיע על איכות החיים! פסיכיאטר אין מצב בעולם!!!! עוד לא איבדתי את עצמי בשביל להגיע לשם ברוך ה'. אשמח אם תפנו אותי לפסיכולוג שמטפל בהיפנוזה תודה מראש וערב מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לבעיה נפשית - תגובה
אירית כהן31/01/2011אנו מנועים מלתת כאן המלצות שמיות.
חפשי לך באיזור מגורייך פסיכולוג קליני שגם מורשה להיפנוט - דרך האגודה הישראלית להיפנוזה, או דרך אתר משרד הבריאות [בכל אחד מאילו ניתן לחפש עפ"י איזור מגורים ומקצוע ראשי]. או בכל דרך 'גוגלית' אחרת.
הרגישי בטוב,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי!?
דניאלה31/01/2011ד"ר אברהם לא מטפל בהיפנוזה????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי!? - תגובה
ד``ר אברהם הירשפלד31/01/2011ב"ה
דניאלה נכבדה;
ד"ר אברהם הירשפלד מטפל מורשה, ותיק, מדריך ומנהל מכון ללימודי היפנוט.
בבעייתך הוא אינו מורשה לטפל - בבעייתך מטפל הפסיכולוג שבצוות..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)