היפנוזה לחרדה ומעי רגיז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה לחרדה ומעי רגיז
    אבי
    04/04/2011

שלום רב,
    אני בן 28. מזה זמן רב סובל מחרדות מבדיקות חודרניות ושהות במקומות "רפואיים" כגון בתי חולים ומרפאות. בנוסף הנני סובל ממעי רגיז המושפע מלחצים נפשיים. האם טיפול בהיפנוזה מסוגל לעזור לבעיותיי?
    האם טיפול בהיפנוזה קיים בקופות החולים? למי אני פונה לייעוץ וטיפול בנושא?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפנוזה לחרדה ומעי רגיז

הוספת תגובה

• רגישות לבדיקות, תסמונת המעי הרגיז

אירית כהן
    04/04/2011

שלום אבי,
    שהות בבתי חולים, ובדיקות חודרניות, עשויים בהחלט להפוך לחוויה לא נעימה ואף טראומטית. אולי עליך לברר עם רופאיך מה הכרחי ומה לא... ואיך אפשר למתן את החוויה הבלתי נעימה הזו . האם היפנוזה עשוייה לעזור בתחום זה? ייתכן בהחלט שכן.
    לגבי תסמונת המעי הרגיז [- האם היא, אגב, קשורה לבדיקות החודרניות שאתה עובר? ] - יש בהחלט נסיון טוב בטיפול בהיפנוזה בתיסמונת זו.

אני מציעה שתפנה לאגודה הישראלית להיפנוזה [חפש בגוגל], ספר להם על בעייתך ובקש המלצה אל מי לפנות.

הרגש בטוב,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לבדיקות, המעי הרגיז - וגם...

אירית כהן
    04/04/2011

במחשבה נוספת, אבי, אתה גם יכול לבדוק בבית החולים בו אתה מטופל אם יש אצלם רופא כירורג/רופא פנימאי/פסיכולוג רפואי - אחד מאלה שגם מורשה להיפנוזה.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו