פוביות וחרדות מאוד קשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוביות וחרדות מאוד קשות
    אנט
    18/04/2011

מזה כבערך 7 חודשים שאני סובלת בהדרגתיות מחרדות... תמיד הייתי בחורה חרדתית שהפוביה העיקרית שלה היא הקאות.. מגיל 9 אני סובלת מהפוביה ועד היום . כל פעם שיש לי בחילה אני רועדת ומתהלכת ברחבי הבית כדי להירגע... בשלושה חודשים האחרונים הפוביה מאוד התעצמה משום שמצאו לי אולקוס (וכרגע אני בבדיקות נוספות לשלילת מחלת מעיים) ודלקת בתריסריוןץ.... אני כרגע מובטלת מאז פברואר, בקושי יוצאת מהבית, לא יכולה להיות בחברת אנשים... אני פשוט מפחדת שמא יקרה לי משהו בסביבת אנשים ובמקומות ציבוריים.... אני ממש ממש בקושי יוצאת מהבית.. אני מטופלת בטיפול קוגניטיבי התנהגותי מזה כשבועיים (לאחר שטיפול פסיכולוגי אחר שארך 7 חודשים לא בדיוק עזר והכל רק החמיר) ... האם אתם ממליצים לי גם על היפנוזה? מאוד חשוב לי לעבור את התקופה הקשה הזו ואני מאוד מיואשת.. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוביות וחרדות מאוד קשות

הוספת תגובה

• פוביות וחרדות מאוד קשות - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    20/04/2011

ב"ה
    ג'ולי נכבדה;
    ראשית, ייתכן שגם כאחת שמכירה עצמה כחרדתית ותיקה, את סובלת מעוד משהו אורגני. תסיימי את הבירור הרפואי שהתחלת בו.
    שנית, ע"פ סיפורך נראה שהיפנוזה יכולה להיעיב עימך אך בשילוב עם אמצעי טיפול אחרים.
    חג שמח
    ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוביות וחרדות מאוד קשות - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    26/04/2011

ב"ה
    ג'ולי נכבדה;
    נסי להוסיף לטיפול גם היפנוזה.
    יכול לעזור ולסייע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו