היפנוזה לטיפול בביטחון עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היפנוזה לטיפול בביטחון עצמי
    רונן
    21/06/2011

שלום, ד"ר.

אני מבקש להיפטר מבעיות חוסר הביטחון שלי. יש לי עכבות שונים שמפריעים לתפקודי, בשלל היבטים: מעבודה, לימודים ועד עם המין השני. אני סגור, לא משוחרר, מתגונן, לא שליו. אני משוכנע שמקור הקושי נעוץ בעברי.

אני יודע שהיפנוזה הוא כלי עצמתי לטיפול בבעיות מעין אלה, האם אתה יכול לאשר זאת? מה אני צריך לבדוק לפני שאני בוחר מהפנט? מה עלות הטיפול בפגישה? כמה פגישות זה עשוי להימשך לקבלת תוצאות, בערך? האם הקושי ייפתר לתמיד, או לאחר זמן מה הוא יחזור אליי?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היפנוזה לטיפול בביטחון עצמי - תגובה

ד``ר אברהם הירשפלד
    22/06/2011

ב"ה
    רונן נכבד;
    למרות ששוחחנו בטלפון, אענה למען הכלל.
    אכן טיפול היפנוטי יכול להיות כלי טיפולי מועיל מאוד לבעיתך.
    בחירת מהפנט: תנאי בל יעבור - מורשה מטעם משרד הבריאות (עם רשיון). תנאי שני - נסיון.
    לכל מטפל התעריף שלו ועליך לברר עפ המטפל.
    גם משך הטיפול הינו שונה ממטפל למטפל.
    ההצלחה (תיתכן גם אי הצלחה) יכולה להיות זמנית או תמידית.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפנוזה לטיפול בביטחון עצמי

אירית כהן
    22/06/2011

לתנאים שציין ד"ר הירשפלד לגבי בחירת מטפל-בהיפנוזה יש להוסיף את התנאי שמומחיותו הראשונה צריכה להיות בתחום הטיפול הנפשי.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו