אמפיזמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אמפיזמה
    שלווה
    07/01/2008

ברצוני לדעת האם אמפיזמה שהתגלתה ע"י רופא ריאות תחת בדיקת נשיפה לפני 4 חודשים לערך,
    כאשר בבדיקה ראשונה תפקוד ריאות עמד על 57%,בדיקה שנייה לאחר חודש וחצי 66% ,ובדיקה שלישית לפני שבועיים 79%,מראה שאפשר להחלים מהמחלה?
    יש לציין שיש שיפור ניכר במצב הבריאותי אשר לא תמיד מצריך אותי להשתמש במשאף,כי קוצר הנשימה הולך ופוחת ככל שהזמן עובר
    אודה לתשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמפיזמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמפיזמה

ד''ר שבתאי ורסנו
    07/01/2008

שלום,
    אמפיזמה לא מתגלית בבדיקת נשיפה פשוטה. העובדה שערכים המוזכרים (כנראה FEV1) משתפרים היא נגד אמפיזמה. או שעברת זהום חרעיף שחולף או שאתה אסתמטי.

בברכה,

ד"ר שבתאי ורסנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

שלווה
    11/01/2008

שהגעתי לרופא ריאות בבדיקה הראשונה עקב קוצר נשימה ושיעולים עם ליחה,צילום חזה לפני 4 חודשים ללא ממצא פתולוגי,וגם צילום זנעשה לפני חודש ללא ממצא,הרופא ערך לי בדיקת תפקודי ריאות ובדיקת נשיפה ונתן לי סימבקורט,מכיוון שיש הטבה מאד משמעותית,האם באמת יכול להיות שזו אסטמה או זיהום?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף חשוב

שלווה
    11/01/2008

אני בת 42 ועישנתי 22 שנה,לפני חמישה חודשים הפסקתי לעשן לחלוטין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

שלווה
    13/01/2008

בדיקת הרופא הייתה שמיעת הריאות ,ובדיקת נשיפה
    אודה לתשובתך במהרה
    יום טוב
    וסליחה על כל מבול השאלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלווה

ד''ר שבתאי ורסנו
    13/01/2008

שלום,
    מעבר למה שכבר השבתי אתה צריך לברר עם רופאך שביצע את תפקודי הריאה לאיזו מסקנה הגיע בנוגע לאבחנה של בעייתך.

כל טוב,
    ד,ר שבתאי ורסנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו