מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אמפיזמהשלווה07/01/2008
ברצוני לדעת האם אמפיזמה שהתגלתה ע"י רופא ריאות תחת בדיקת נשיפה לפני 4 חודשים לערך,
כאשר בבדיקה ראשונה תפקוד ריאות עמד על 57%,בדיקה שנייה לאחר חודש וחצי 66% ,ובדיקה שלישית לפני שבועיים 79%,מראה שאפשר להחלים מהמחלה?
יש לציין שיש שיפור ניכר במצב הבריאותי אשר לא תמיד מצריך אותי להשתמש במשאף,כי קוצר הנשימה הולך ופוחת ככל שהזמן עובר
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמפיזמה
ד''ר שבתאי ורסנו07/01/2008שלום,
אמפיזמה לא מתגלית בבדיקת נשיפה פשוטה. העובדה שערכים המוזכרים (כנראה FEV1) משתפרים היא נגד אמפיזמה. או שעברת זהום חרעיף שחולף או שאתה אסתמטי.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
שלווה11/01/2008שהגעתי לרופא ריאות בבדיקה הראשונה עקב קוצר נשימה ושיעולים עם ליחה,צילום חזה לפני 4 חודשים ללא ממצא פתולוגי,וגם צילום זנעשה לפני חודש ללא ממצא,הרופא ערך לי בדיקת תפקודי ריאות ובדיקת נשיפה ונתן לי סימבקורט,מכיוון שיש הטבה מאד משמעותית,האם באמת יכול להיות שזו אסטמה או זיהום?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף חשוב
שלווה11/01/2008אני בת 42 ועישנתי 22 שנה,לפני חמישה חודשים הפסקתי לעשן לחלוטין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבר נוסף
שלווה13/01/2008בדיקת הרופא הייתה שמיעת הריאות ,ובדיקת נשיפה
אודה לתשובתך במהרה
יום טוב
וסליחה על כל מבול השאלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שלווה
ד''ר שבתאי ורסנו13/01/2008שלום,
מעבר למה שכבר השבתי אתה צריך לברר עם רופאך שביצע את תפקודי הריאה לאיזו מסקנה הגיע בנוגע לאבחנה של בעייתך.
כל טוב,
ד,ר שבתאי ורסנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)