צה"ל הגדול והטיפש- ואסטמה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• צה"ל הגדול והטיפש- ואסטמה
    אמא של חייל
    02/07/2011

שלום רב,
    הבן שלי אסמטי מאובחן מגיל מאד צעיר. כשהתגייס נקבע לו פרופיל בהתאם למחלתו. אבל הוחלט לשבץ אותו בבסיס כ 20 ק"מ מאילת. מאז הגיע לשם הוא מאד סובל- ומשתמש הרבה יותר בתרופות מבעבר. הוא התלונן לרופא ביחידה. זה שלח אותו לבדיקות אלרגיה- כמובן שהוא יצא אלרגי.
    לצערי רמת העידכון של יבש טוב לאסמטים הרופא הצבאי במחלה אפסית והוא חושב שאוויר- דבר שכבר לפחות 15 שנה כולם יודעים שזה ממש לא כך- והבן שלי ממש סובל.
    לדעתי -אני צריכה מאמרים מקצועיים שישכנעו את הת הבן שליח לרופא. אם יש עוד עיצה איך להתמודד עם המערכת, אני מאד אשמח לקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צה"ל הגדול והטיפש- ואסטמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    03/07/2011

במידה וקיימת החמרת אסתמה בתנאיי שירות מסוימים, רופא יחידה רשאי להפנות חייל ליעוץ רופא ריאות שע"פ ממצאים וסיפור יחליט על טיפול/שינוי תנאיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי רק הרופא טיפש?למה להכליל

שייקה
    08/07/2011

חיילים רבים וטובים ב"טיפשותו" או חוסר ידיעתו של רופא יחידתי אחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו