מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך חום מתמשךרונית12/07/2011
אני כבר 12 ימים עם חום של 38.5 היום 38.7
לפני יומיים המצב שלי השתפר בהתחזקות.יותר חזקה.
עדיין לוקחת רוקסו כבר חמישה ימים.
צילום ראות תקין(למרות שהשתעלתי בזמן הצילום לא יכולתי להחזיק את האויר בגלל השיעול)
ליחה מרובה שיעול בתדירות מרובה
בדיקות דם תקינות למעט אנזימי כבד קצת מעל הנורמהGOT41
האם יכול להיות שוירוס גורם לחום כזה מתמשך?
רופא המשפחה שלי לכל אורך הדרך דגל רק במנוחה.
בלי שום בדיקות רציניות.
אז מה לעשות האם זה חמור?
אני ממש אובדת עצות.
לא אכפת לי לעשות בדיקות פרטיות אבל אין לי כיוון אלו בדיקות.
אולי הצילום לא היה תקין?
מחכה לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין13/07/2011מחלה זיהומית ויראלית או חיידקית יכולה להמשך שבועיים/שלוש. המשך בירור ע"י רופא המטפל לפי תסמינים וממצאים בבדיקה גופנית ובדיקות עזר רלוונטיות. במידה וחום אינו יורד תוך שבוע מתחילת טיפול אנטיביוטי קיימות מספר אפשרויות: 1. החלפת טיפול אנטיביוטי , 2. צילום חזה חוזר, 3. בדיקות עזר נוספות (בדיקת א.א.ג. , יעוץ רופא ריאות)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה תודה
רונית13/07/2011הרופא טוען שזו מחלה ויראלי
כי הALT שלי עלה ל 74
אז הוא החליט שאני רק ינוח בלי כדורים.
אבל תודה תודה לכם על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)