מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נפחת הריאהנורית15/01/2008
שלום !!!
אבא שלי סובל מזה מספר שנים מנפחת הריאה במצב מאוד קשה, הוא מועמד להשתלת ריאה אבל בזמן האחרון אמרו לו בבית חולים בלינסון שבמקום השתלת ריאה ישנו ניתוח חדש שבו מדביקים את החורים בריאה ע"י דבק ביולגי (BLVR) . הוא עשה השבוע את כל הבדיקות לניתוח זה ונתנו לו דף ובו פירטו את תופעות הלוואי של הניתוח, הוא נבהל וחושב לא לעשות את הניתוח בגלל תופעות הלוואי. יש לציין שהשתלת ריאה לגיל שלו (67) זה מאוד קשה.
אני מעוניינת לדעת האם יש הצלחות לניתוח זה ומה קורה עם תופעות הלוואי האלו.
תודה נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נפחת הריאה
ד''ר שבתאי ורסנו19/01/2008שלום,
אני לא בטוח שמה שנאמר לך זה מה שאת מזכירה. לניתוחי השתלת ריאה בשל אמפיזמה יש לעיתים תחליף זמני שנקרא "הקטנת נפח הריאה" שניתן להעשות על ידי כריתה של חלקי הריאה הלא מתפקדים או על ידי החדרת שסתומים חד כיווניים לאותם אזורים שאינם מתפקדים (ועל ידי כך גורמים להקטנת נפחם).
לא כל חולה אמפיזמה מתאים לסוג זה של פעולות וישנם קריטריונים די ברורים לכך !!!. הטכניקה של החדרת שסתומים היא עדיין ניסיונית בעולם ובודאי בארץ.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפחת הריאה
נורית20/01/2008שלום !!!
ברצוני לדעת לגבי תופעות הלוואי של BLVR האם ידוע לך ? כי מזה אבא שלי מאוד פוחד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)