מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך ממשיכים מכאן? אני כבר התייאשתי.אמיר14/09/2011
שלום רב,
לפני כמה שבועות כתבתי כאן שאני לא יודע אם יש לי אסטמה או לא ולא הייתי סגור על אופן הטיפול.
לפני כמה ימים הייתי בבדיקה אצל מומחית לאסטמה וכל שאר הבעיות והיא אמרה לי (אחרי בדיקה) שאין לי אסתמה, אחרי כמה שעות התקשרתי לשאול שאלה כי שכחתי לשאול באותו רגע, שאלתי אותה אם שימוש בונטולין 4 שעות לפני הבדיקה משפיע על התוצאות והיא ענתה לי שכן, מאותו רגע כבר חששתי שיש לי אסתמה.
אני משתמש בונטולין בין פעם לפעמיים ביום ואני מרגיש שזה עוזר פשוט לחצי יום או ליום שלם וזהו ואחר כך אני צריך להשתמש בזה שוב, בחצות בדרך כלל אני מתחיל לנשום יותר בכבדות ואני מתחיל לצפצף והפיתרון היחידי שאני יכול להשתמש בו הוא בונטולין שלא עוזר יותר מדי.
אני פונה אליכם בתור אחד שכבר נמאס לו בלחיות עם התחושה הזאתי שאני לא יכול לנשום כמו שצריך, שהרי נשימה זה הדבר הכי בסיסי שיש יותר מהליכה אפילו.
עוד חודשיים וחצי אני מתגייס ליחידה קרבית במטרה להגיע לסיירת, וכל העניין הזה כבר שיגע אותי לחיות בתעלומה אחת גדולה.
לפי מה שאני מרגיש ולפי התיק הרפואי שלי, הייתה לי בילדות אסטמה סמויה שהצלחתי "להרדים" אותה לאסטמה לא פעילה, ובמשך כל השנים הייתי בכושר גופני מעולה ושום קשיים לא היו לי, עד עכשיו...
אני צריך לדעת איזה טיפול מונע אני יכול לעשות כדי להפסיק את הבעיה הזאתי, לפי מה שאני זוכר בילדות שלי השתמשתי בונטולין ובבודיקור (אם אני כותב את זה כמו שצריך), ולאחר מכן שנים התופעה לא חזרה על עצמה.
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין20/09/2011במסגרת איבחון קיממות מספר בדיקות שאופן אפשר לעשות במידה ואבחנה של אסתמה אינה חד משמעית (כגון, תגר מאמץ או תגר מטאכולין). במידה ומדובר בטסט חיובי ממצאים יכולים להתאים לאסתמה ויש להגיע לרופא ריאות כדי לקבוע טיפול תרופתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)