מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה ומוצרי חלבקוראל18/09/2011
שלום רב.
קוראים לי קוראל ואני בת 16, בגיל חצי שנה קבלתי את התקף האסטמה הראשון ומשם אני בטיפולים בשנתיים האחרונות מצבי השתפר ועכשיו יש לי אלרגיה (לקרדית האבק).
אך מאז שהרופאה שלי אבחנה אצלי את האסטמה היא אמרה שאני צריכה להמנע לחלוטין ממוצרי חלב כי זה רק מחמיר לי את ההתקפים (וזה נכון).
בכול זאת הייתי אוכלת מוצרי חלב שהחמירו את ההתקפים.
אך בגיל ההתבגרות שהאסטמה הפכה לכמעט בלתי מורגשת ויש לי יותר התקפים אלרגים (בלי קוצר נשימה כלל וכלל כבר מספר שנים)
עדיין הרופאה אומרת לא להתקרב לחלב.
למרות זאת כיום אני צורכת בין יוגורט אחד לשניים ביום, אך בימים של התקף אלרגיה אני מרגישה מה החלב עושה לי.
השאלה שלי היא איך אני אמורה לא לצרוך חלב כשאני בגיל ההתבגרות ויש במוצרי חלב סידן שבונה את העצמות שלי, והרופאה לי דיברה איתי על שום תוספי סידן?
זה נישמע לי מאוד לא הגיוני הרי גם ככה אני אוכלת בסך הכול מעדן או שניים ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין20/09/2011רגישות לחלבון פרה הינה סיבה יחידה לפסיק שימוש במוצרי חלב באופן מוחלט . בדרך כלל איסור לשימוש בדברי חלב אינו מפריע לאכול יוגורט כבו חלבון פרה עובר עיבוד ואינו גורם לתגובות אלרגיות בדרך כלל.
לגבי אפשרות להשתמש בדברי חלב במקרה פרטני , ממליץ להתיעץ עם רופא אלרגולוג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)