מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רן.21/10/2011
שלום דוקטור
אנסה בקצרה
אני סובל מסרקואידוזיס ריאות שלב 3 ,כבר 10 שנים שאני מקבל טיפול אימורן יחד עם קורטיזון ,היום במינון נמוך , כאשר נוסה בהדרגה ביותר, להוריד את הטיפול, תוך חודש וחצי
חזר הסרקואידוסזיס, לקח שנה שלמה של טיפול תרופתי מינון גבוהה, וסבל נוראי עד שהדלקת בכמות של ים עברה, פשוט שנה שלמה של עינוי, ללא שום יכולת להקל עליי,
שאלה- כשאני מתקרר אני מרגיש קשיי נשימה ,אם אתה יכול להסביר לי מה עושה ההיתקררות ,כך שאני מרגיש קשיי נשימה.ואם ניתן לעשות משהו להקל,(משאף מכול סוג לא עוזר,זה לא דלקת ריאות)
ואם יש כיום טיפול חדשני, ואחר, שיכול לתחזק מניעה חזרה של סרקואידוזיס.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
רן - תגובה
ד''ר שבתאי ורסנו23/10/2011שלךום,
הסיפור לגבי הסרקואידוזיס שלך מורכב מדי בכדי לחווות דיעה על סמך מיעוט נתונים שהצגת.
בעקרון ובמידה והסרקואידוזיס גרמה אצלך לשינויים ריאתיייןם כרוניים, עם ירידה ברזרבה התפקודית, זה יכול להסביר החמרת סימפטומים בעקבות זהומים שונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)