תגר מטכולין

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• תגר מטכולין
    מור
    26/10/2011

שלום אני בחור בן 18 ואני לקראת גיוס ואני רוצה להתגייס לקרבי חייל רגלים ובגלל אסטמה שהיה לי לפני 3 שנים בערך התקף אז הורידו לי פרופיל ל72. עכשיו הייתי אצל רופא מומחה לריאות כדי לראות איך מעלים את זה כי אין לי אסטמה זה היה סתם איזה קירור ואמא שלי נלחצה והרופא הייתה חייבת לרשום את זה בתור התקפה בגלל שהיא הביאה לי אינלציה וונטולין,הרופא המליץ לי לעשות בדיקת תגר מטכולין ועשיתי אותה היום ובהתחלה בלי מטכולין היה לי 3.20 עכשיו זה לא השתנה עד המינון החמישי שזה ירד ממש טיפה בסוף אחרי המינון האחרון היה לי 2.98 מה זה אומר שאני יכול או לא להעלות את הפרופיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגר מטכולין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגר מטכולין - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/10/2011

שלום,

בד"כ אסתמה ללא טיפול וללא התקפים משך 3 שנים עם מבחן תגר (מטאכולין או מאמץ9 תקינים מאפשרת העלאת פרופיל, למיטב זכרוני. נראה שתגר המטאכולין שלך תקין. הצבא יצטרך להתחשב בכל ההיסטוריה שלך ולקבל החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגר מטכולין

מור
    28/10/2011

ואם ההתקף האחרון היה לפני 2וחצי נראה לך שיעלו לי?
    ככה הם חושבים אבל זה היה רק קירור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגר מטכולין - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/10/2011

זה יהיה לשיקול דעתם. במידה ולא יעלו תנסה לערער.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו