מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שעול טורדני יבששרה07/11/2011
שלום,
לפני למעלה מחודש הייתי חולה עם חום נזלת שיעול וצרידות, לקח לי בערך מעל לשבוע להתאושש, לא לקחתי כדורים למעט אקמול. מאז לא חזרתי לעצמי אני מרגישה עדין סוג של גודש בגרון ושיעול יבש שמופיע רק בשעות היום(בלילה כלום) . פניתי לרופא ששלח אותי לצילום ריאות שיצא תקין, פניתי לבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון שבדק אותי גם בדיקה עם סיב אופטי דרך האף וטען שאין שום ממצא והכל תקין . יש לציין שאני עישנתי עד לא מזמן עד 7 סיגריות ליום בערך, עכשיו הפסקתי .
השאלה שלי מה יכולה להיות הסיבה לשיעול, למה רק בשעות היום?(אני לא סובלת מצרבות)
בברכה.
שרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/11/2011סיבות לשיעול אחרי זיהום בדרכי אויר (ויראלי או חיידקי) מתחלקות לשיעול ממושך עקב שרידי תהליך דלקתי משניים לזיהום (אלה אמורות לחלוף לבד או בעזרת טיפול סימפטומטי) או בשל פטולוגיה משנית שאינם קשורה ישירות למחלה זיהומית שהיתה (כגון, ברונכיטיס כרונית או אסתמה).
במידה ושיעול נמשך חודש מעבר להחלמה ממחלה זיהומית ואין מקור ברור לשיעול (כפי שתואר, בדיקת א.א.ג תקינה, צילום חזה תקין), רופא המשפחה יכול לתת טיפול סימפטומטי או יחליט על המשך בירור (תפקודי ריאות , יעוץ רופא ריאות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול טורדני
נועה10/11/2011שיעול יכול לנבוע בכל מיני סיבות כמו שהד"ר ציין. אני גם סבלתי לאחרונה משיעול טורדני ונמשך.אני יכולה להמליץ לך על מה שעזר לי, התחלתי לקחת כמוסות של קומפלקס צמחים של סולגאר בהמלצת נטואורופת והמצב השתפר, זה נורא עוזר לחיזוק המערכת החיסונית ומטפל בשיעול וכאבי גרון..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול טורדני
חנה16/11/2011אם יש לך שיעול זה עקב ליחה שהצטברה לך בדרכי הנשימה, אני גם סבלתי עד לא מזמן מליחה, וחיפשתי הרבה זמן איך לפתור את הבעיה, הייתי אצל הרבה רופאים אף אוזן גרון , משפחה, ריאות. אף אחד לא מצא כלום אבל בכל זאת סבלתי. כולם הציעו לי לקחת כל מיני תרופות אבל אני לא בעד תרופות וכימיקלים. אז חיפשתי משהו טבעי וגם הלכתי לכמה מקומות שמטפלים ברפואה טבעית, בסוף מה שעזר לי ואני ממליצה גם לך זה חדר מלח. תנסי אולי גם לך זה יעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)