מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התלבטות לגבי נטילת קסוליירנטלי07/11/2011
בת 45 סובלת מאסטמה בינונית-קשה מזה 20 שנה מאז לידת ביתי הבכורה.
כל השנים יש לי תקופות של החמרה באסטמה.
בשנים אחרונות אני מקבלת זריקה של דיפרוספן שהיא כמו "כפפה ליד," אולם היא מצליחה להחזיק אותי 7 שבועות ושוב אקסרבציה.
כל השנה אני עם סרטייד דיסקוס 500 וונטולין לעת הצורך אולם גם הסטירואידים בהשאפה חדלו לעזור ואז אני עושה זריקת דיפרוספן.
אולם אני לא לוקחת את הזריקה כל חודשים מחשש להשפעות ארוכות טוח. קיבלתי אישור לקסולייר אני מתלבטת לאור דיוחים על ארועים עולמים קרדיווסקולרים וממאירויות כמו מלנה וממאירות בנזופרינגס.
מה דעתך? האם ניתן לקחת דיפרוספן תחת ביצוע צפיפות עצם וניטור ל"ד וסכרת שאיני סובלת מהן באופן קבע .
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתנצלת הכונה היתה מלנומה ו...
נטלי08/11/2011לכך שאין לי מחלות כרוניות למעט האסטמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
נטלי08/11/2011מתנצלת, מוסיפה עוד פרטים:סינגולייר לא הועיל לי וגם כל משאפי הסטירואידים הנוספים ,את הסרטייד אני נוטלת מ"ס שנים , (אך הוא הורס לי את איכות הקול, קקול רועד מאנפף פעמים רבות, בערב שרתי וחדלתי מכך, למעט באמבטיה.)ובנוסף את הונטולין כל יום "שכטה"רמת הige 80 שאני מבינה שזו לא רמה מאוד גבוהה נוכחתי גם במאות . פעמים אושפזתי בגלל האסטמה , לפני 10 שנים לערך חשתי כאב חד בכתף היתי עם התקף חזק ואיבחנו אטלקטזיס בשמאל. באחד ההרינות גם כן הגעתי למיון עקב החמרה והיו פניות נוספות למיון. יש לציים שבכל שנה אני מקפידה על חיסון שפעת ופנוימווקס. אני מקבלת כמעט כל שנה אנטיביוטיקה בחורף עקב נזלת שמתמגלת וגודשת אותי , גם הליחה אינה יפה, סליחה על התיאור ואז אני מגיע לזינט או אוגמנטין, כעת אני עם אוגמנטין עקב החמרה ואתמול אחרי חודשיים קיבלתי שוב דיפרוספן כי אני רואה שאני לא יוצאת מהמצב.כמו כן החלטתי לנסות את האריוס ולראות אם ישפיע עלי כי אני רוצה לדחות את קבלת הקסוליר. במשפחה:אימי ז"ל נפטרה מסרטן שחלות בגיל צעיר ואבא שיהיה בריא! עם לימפומה קשה מזה שנה, אי לכך העלעת הממאירויות שנצפו בקבוצת הבקרה לעומת קבוצת מקבלי הקסולייר אכן מדאיגים אותי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ד``ר דניאל סטרובין08/11/2011נזק אפשרי מסטרואידים סיסטמיים לאורך זמן ללא ספק משמעותי בהרבה מול נזק אפשרי של קסולייר (מחומר מחקרי מדובר במקרים בודדים של ממאירות ומעט תגובות אלרגיות, שאר הדברים ללא הבדל לעומת אנשים שאינם מקבלים תרופה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)