כאבים לאחר פנמאוטורקס

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר פנמאוטורקס
    עמרי
    11/12/2011

שלום, אני בן 32, בריא בד"כ הפסקתי לעשן לפני שנתיים (עישנתי מעט), לאחר פנמאוטורקס שני וניתוח אורטוסקופי להדבקה בגירוד (לפני שנה צד ימין), בשבועיים האחרונים אני סובל מכאבים שבאים והולכים מאחורי עצם החזה בשני הצדדים וליחה קלה ביותר, בחילות ותחושה כללית ירודה. צילום ובדיקות דם לא העלו דבר.
    יש לציין שכך הרגשתי בתקופה שקדמה למקרה השני, אני די מיואש מהמבטים שאני מקבל מרופאים- "אין לך כלום לא ברור לי מה אתה רוצה"... כאשר לי ברור שעובר עלי משהו פיזי שקשור בריאות...
    אשמח לדעת מה עוד ניתן לעשות- תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר פנמאוטורקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר פנמאוטורקס - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/12/2011

שלום,

כאבים לאחר פנוימוטורקס וטיפול בהברשה/ניתוח יכולים לנבוע ממקור של קרום הריאה ולהמשך זמן. במידה והפעולה נעשתה בתקופה האחרונה (לא ציינת) למשל בשבועות האחרונים יש להוציא מחשבון גם אפשרות של זהום. במידה ונבדקת ולא נמצא ממצא מעורר חשד אז כנראה מקור הכאבים בקרום הריאה. לכאבים כאלו אנלגטיקה וזמן הם הפתרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו