שאלה

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ב"ה
    26/12/2011

הופיעו אצלי קשיי נשימה אחרי הקאות מרובות (רפלוקס) קשה..
    איזה מחלות יכולות להתעורר מכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    27/12/2011

שלום,
    רפלוקס קשה יכול להסתיים בשאיפת תוכן קיבה לריאות וכתוצאה דלקת ריאות או סתימת סימפון. במקרה שלך לא ברור מה קרה. אם התלונות על קוצר נשימה נמשכות כדאי להבדק על ידי רופא שישקול גם צילום חזה. ארועים חוזרים של רפלוקס עם שאיפת תוכן קיבה יכולים לגרום לשינויים כרוניים בריאות. יש לברר/לטפל ברפלוקס דרך רופא גסטרואנטרולוג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

ב"ה
    28/12/2011

מזה סתימת סימפון? (אסטמה?)
    בנוסף שלחו אותי לתפקודי ריאות במאמץ רק שמצבי הבריאותי לא מאפשר לי לרוץ..
    איזה בדיקות אחרות יש ומה אני אמור לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    28/12/2011

שלום,
    סימפון יכול הלסתם בגלל ליחה (למשל באסתמה9 או בגלל גידול, או בגלל גוף זר שנשאף לריאות. לפני בדיקת ריאות במאמץ יש לבצע תפקודי ריאה במנוחה. במידה והם תקינים ועדיין קיים חשד לאסתמה ניתן לבצע תפקוד עםפ צגר מטאכולין שאינו דורש מאמץ גופני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו