אי סבילות לקור והתקררויות חוזרות

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אי סבילות לקור והתקררויות חוזרות
    אייל
    29/12/2011

מצטער על האורך
    אני בחור בן 27 סובל מהתקררויות חוזרות כרוניות שמשתקות אותי למיטה הרגשה של חולשה חזקה כמו שפעת צמרמורות חזקות קר לי כל הזמן יותר מלשאר הסביבה באופן ניכר כל הזמן צמוד לתנור ומתלבש חם. כאילו הגוףשלי לא מצליח לחמם את עצמו זוה רק מתחזק מיום ליום כולל בקיץ אני עם ביגוד ארוך לא יכול להיות בחדר ממוזג ולא במקום עם רוח לא להיכנס לים ולא לבריכה אפילו עם מים פושרים אני ישר מצתמרר ונהיה חולה. קר לי בכל הגוף ובמיוחד ברגליים ובכפות רגליים תמיד קפואות אפילו עם 2 זוגות גרביים.
    אני גם אסמטי אז במהלך ההמחלה האסטמה מתגברת ונהיה לי קוצר נשימה. לפעמים זה בא עם נזלת ולפעמים לא אבל תמיד תחושה חזקה של חולשה וכאבי שרירים וצמרמורות. אני לוקח משאף סטרייד וכדורי סינגולייר ויום יום משאף נטולין לפחות 2-3 שאיפות וכל הזמן יש לי ליחה וקוצר נשימה.
    העניין הזה נמשך כבר כמה שנים הולך ובא ובשנה האחרונה הייתי חולה שנה ברציפות כל פעם מתקרר מחדש בלי יכולת לעשות כלום. כמו מין לופ שלא נגמר קצת מתרומם ושוב נופל ממש משהו נוראי.
    הייתי אצל מספר רופאים מכמה תחומים ואף אחד לא מצליח לעלות על הבעיה ולא לעזור לי ואני נשאר חסר אונים במיטה,בבדיקות הדם לאורך כמה שנים הכל יוצא תקין כולל הורמונים ובלוטת התריס.
    האם חולשה של הריאות יכולה להביא למצב כזה של חולשה חיסונית? של קור?
    אני רוצה אפילו לפנות למישהו באופן פרטי האם אני יכול לפנות אלייך ? האם זה בכלל הכיוון?
    אני מיואש מאוד חייב עזרה
    תודה רבה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סבילות לקור והתקררויות חוזרות - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    29/12/2011

שלום,
    לא ברור מה זה התקררויות חוזרות. קיימת אפשרות של נזלת אלרגית במשולב עם אסתמה או זהומים וירליים למשל. לא ברור איזה בדיקות נוספות עברת ומדוע אתה נזקק לונטולין מדי יום ? האם יש לכך סיבה אובייקטיבית או מחוסר בטחון? כל השאלות האלו אינן להתכתבות ברשת. אסוף את כל הנתונים/ברורים/בדיקות/תפקודי ריאות/צילומים ופנה לחוד נוספת אצל רופא פנימי או ריאות שיקדיש לך את הזמן הראוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו