מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מותר אנטיביוטקה?ליאת04/02/2008
שלום דוקטור הנני בת 30
לפניי 8 חודשים עברתי כריתת שקדים עקב הספרטקוקוס שתקף אותי 4 פעמים בשנה
והיום הנני בהריון שבוע 18 (חודש4)
לפניי שבוע חליתי בשפעת כפי שרופא אבחן אצלי(צמרמורות רעידות חום הקאות בחילות תשישיות ושיעול כרוני ונזלת) וקיבלתי לטיפול כדוריי מווקס 3 פעמים ביום וסירופ לשיעול גינו.
עבר שבוע והשיעול רק מחריף זה מלווה בהקאות רבות בעקבות הליחה המצטברת עומס נזלת ופילו כאבים באף מרוב שקינחתי אותו והופיעו כבר דיממוים מהכאב השיעול גורם לי כבר שבוע לחוסר שינה ולתחושה בפה בדיוק כפי שהייתה לי אחריי הניתוח שקדים של:יובש בפה ושריפה וצרבת חזקה וביוחד בזמן שכיבה לחוסר נשימה ואני לא מפסיקה להשתעל כל הים כאילו משהו תקוע לי באמצע וחוסם לי את האוויר
נאלצתי ללכת היום שוב לרופא והאו אמר שאין ברירה לקחת אנטיביוטיקה 500 מג מוקסיפן
השאה שלי היא האם יש טעם לקחתאנטיביוטיקה רק בגלל שיעול ונזלת ועוד בהריון צעיר כ"כ???
מצפה לתשובה תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מותר אנטיביוטקה?
ד''ר שבתאי ורסנו04/02/2008שלום,
מוקסיפן מותר בהריון ולא צריכה להיות כל בעייה.
איני יודע ממה התרשם הרופא שלך אך אם הליחה והנזלת הם מוגלתיות אז יש מקום לטיפול באנטיביוטיקה.
בברכה,
ד"ר שבתאי ורסנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)