חוסר אויר במגדלים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• חוסר אויר במגדלים
    אלי
    10/02/2012

אני עובדת במגדל אלקטרה החדש הענק ביגאל אלון,בקומה די גבוהה שכולו אטום לחמצן-רק מזגנים בכל הבניין, אי אפשר לפתוח חלון,ואני מרגישה שחסר לי האוויר הטבעי מאד מאד.
    מה עושים? האם יש מכשירים פרטים לפצות על האטימות? בת 50 לא סובלת מאסטמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר אויר במגדלים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר אויר במגדלים - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    10/02/2012

שלום,
    אני בטוח שלא חסר חמצן במבנים האלו אך התחושה של חוסר במוצא לאויר הפתוח מעיקה עלייך נפשית. אין לי פתרון מעבר ליציאה החוצה מדי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש באוויר?!

אלי
    11/02/2012

תודה.

רופא אחר השיב לי שהבעיה ע המזגנים היא היובש באוויר ואולי מכשיר לחות יועיל.מה דעתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש באוויר?! - תגובה

ד''ר שבתאי ורסנו
    12/02/2012

שלום,

לחות עשוייה להקל על תחושת יובש ואולי להקל על תחושת הנשימה (לא תשפר את שיעור החמצן). מכשירים מייצרי לחות ניתן לחפש כמובן באינטרנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו