מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אסטמה זיהומיתבוקובזה לאה15/02/2012
שמי לאה, אני בת 49 . בריאה בדר"כ.
מזה מס' חודשים שאני משתעלת בצורה יוצאת דופן
בהתחלה הרופאת משפחה נתנה לי רפאפן, ונשלחתי לצילום ריאות ששלל דלקת ריאות
אחר 10 ימים כשחזרתי שוב אובחן אצלי ברונכיט וקיבלתי אוגמנטין
לאחר 10 ימים כשחזרתי שוב הוחלט להוסיף לי דוקסילין ל 10 ימים נוספים
כשגם זה לא עזר הלכתי ליעוץ אצל רופא ריאות ואובחן אצלי אסטמה זיהומית
קיבלתי טיפול של סטרואידים , היתה הקלה לקראת סוף הטיפול (כששמורידים מינון )
התחלתי להשתעל שוב והרופא החליט להוסיף לי עוד כדורים למשך שבועיים
נכון לרגע זה אני מסיימת מחר את הכדורים ואני משתעלת בצורה מפחידה מטופלת באנילהציה ברמה היומית. עשיתי בדיקה בעבודה של תפקודי ריאות (בסיסי) והנתונים מראים שהריאות שלי לא מתפקדות כל כך טוב. (fat100%=1.90)
מה עושים ?????
האם זה לא יעבור בחיים ?????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין15/02/2012בסיווג של אסתמה מחלקים אותה לאלרגית ואידיוסינקראטית. אין מושג אסתמה זיהומית.
אסתמה היא מחלה כרונית והינה אחד הסיבות לשיעול ממושך או התקפי. יש להמשיך טיפול ומעקב אצל רופא מטפל/רופא ריאות לצורך טיפול באסתמה ו/או טיפול/בירור סיבות אחרות לשיעול ממושך (כגון נזלת כרונית, רפלוקס וכו") .
לפי שאלה לא ברור על איזה פאראמטר של תפקודי ריאות (FAT אינו קיצור מקובל)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)