מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חוסר באוויר כמה שעות לאחר מאמץ גופמילי29/02/2012
שלום,
אני בת 29, בתקופה באחרונה אני מבצעת פעילות ספורטיבית יחסית אינטנסיבית. ריצות של 11-15 ק"מ כ-5 פעמים בשבוע. הגעתי לכך יחסית בהדרגה.
במהלך האימון אינני מרגישה מאמץ בכלל (מרגישה שיכולה להמשיך כך עוד שעות). רק כמה שעות לאחר האימון אני מרגישה קושי נשימתי (זה קרה בשני האימונים האחרונים). צורך בלבצע נשימות ארוכות\פיהוקים כדי לקבל אוויר (לפעמים מצליחים ולפעמים לא). מצב זה נמשך לכמה שעות אולי עד הבוקר, אולי מתגבר או מתחיל אחרי ארוחה (לא בטוח).
מבחינה רפואית, עדיין לא בדקתי את הנושא לעומק (הנושא עדיין חדש לי כאמור).
כן בצעתי בדיקה כללית (שטחית) (בזמן קשיי הנשימה) שתוצאותיה תקינים (קולות לב תקינים וסדירים, כניסת אוויר שווה וטובה דו"צ, ללא צפצופים. כל מה שקשור ללוע, שקדים ובלוטות לימפה נמצא תקין).
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר דניאל סטרובין01/03/2012תלונות האלה אינן ספציפיות . ממליץ לפנות לרופא המטפל (משפחה) לצורך הערכה קלינית והחלטה על המשך בירור. אפשרויות לבירור במקרה כזה הינן בדיקת מאמץ (ארגומטריה ) ויעוץ קרדיולוגי ו/או תפקודי ריאות ויעוץ רופא ריאות בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)