אטרזיה של הוושט

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• אטרזיה של הוושט
    יובל בר
    29/03/2012

שלום, אני נולדתי עם מום בקנה הנשימה כאשר הוושט שלי הייתה מחוברת לריאה במקום לקיבה. עברתי ניתוח כאשר יש לי 2 צלקות בגב בצג ימין ובבטן.
    פעם אחת שאלתי רופא האם מצב זה ילווה בהשלכות והוא ענה לי שאסור לי לצלול בים עם בלון חמצן כיוון שזה יגרום ללחץ אוויר וזה מסוכן בנוסף, מאוד קשה לי לעות על מתקנים בלונה פארק לדוגמא כיוון שבעליות ובירידות אני מרגישה שאני עומדת להתעלף ולא נושמת וממש כואב לי. השאלה שלי היא האם אותו רופא צודק ובאמת אסור לי לצלול ומה זה אומר גם בנוגע לשאר הדברים כגון פארקים וכדומה האם באמת יש לחץ אוויר שמהווה סיכון עבורי וכו...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטרזיה של הוושט

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בת 19

יובל בר
    29/03/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    29/03/2012

במידה ונעשה ניתוח לניתוק קשר בין דרכי אויר ודרכי עיכול , אין השפעה ישירה של אטרזיה למצב הנשימתי . לגבי סיכונים ריאתיים בהבדלי לחצים גדולים כמו בצלילה , יש לבדוק האם קיימת פטולוגיה ריאתית קבועה כלשהיא . לצורך כך יש לפנות לרופא מטפל כדי לבצע בדיקות כגון תפקודי ריאות וצילום חזה ואחרי זה יעוץ רופא ריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו