שיעול טורדני וליחה ירוקה שלא פוסקים

מנהל הפורום

ד``ר שבתאי ורסנו
ד"ר שבתאי ורסנו
לקביעת תור אצל ד"ר שבתאי ורסנו ללא פרסום בפורום

• שיעול טורדני וליחה ירוקה שלא פוסקים
    אלונה
    29/03/2012

שלום רב..
    יש לי שאלה...כבר בערך שבועיים שאני סובלת משיעול טורדני רוב שעות היום וגם הרבה פעמים רצוף,ליחה ירקרקה ולפעמים יוצאת קצת ירוק כהה...נבדקתי אצל א.א.ג קיבלתי משאף ואלה ולא עזר...רופא המשפחה רשם לי מוקוליט ,מכייחים,מוקסיוויט או מוקסיפן לא זוכרת ולא עזר...עכשיו כבר אחרי שבועיים אין שיפור אפילו קצת הקאתי מהשיעול
    עכשיו כבר יום וחצי אני נוטלת אנטיביוטיקה יותר חזקה צפוראקס 500..ועדיין אין שיפור
    .היום נשלחתי לעשות צילום ריאות וזה מה שכתוב:
    צילום חזה LAT+PA

הצללה עדינה באונה תחתונה מימין חשודה לתסנין דלקתי.השערים והלב תקינים.

מה עושים עם זה...אני מודאגת ובוכה...איך יכול להיות דלקתי כי אין לי חום רק שיעול טורדני וליחה מרובה בכמות מסחרית...מיואשת.
    תודה מראש על התשובה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שכחתי להוסיף...

אלונה
    30/03/2012

שאני גם משתעלת לפעמים עד כדי שהראש נהיה אדום והרגשת חנק כאילו משהו מדגדג כשאני לוקחת אויר ואז זה מגרה את השיעול שוב...מתה מפחד ולא משתפר לי כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר דניאל סטרובין
    30/03/2012

לפי תאור תסמינים, סבירות גבוהה יותר למחלה זיהומית (ויראלית או חיידקית). תשובת צילום מאיתה לדלקת ריאות . יש להמשיך טיפול אנטיביוטי , בזיהומים חיידקיים בדרכי אויר מומלץ לקחת בין 7 ל10 ימים. לפעמים בשל עמידות חיידקים סוג מסוים של תרופה אנטיביוטית אינו מועיל ואז מחליפים אותו לתרופה אנטיביוטית אחרת . דרוש מעקב רופא מטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיעול טורדני

עינת
    16/04/2012

את נשמעת במצב ממש גרוע, את לוקחת כמות ענקית של תרופות והם עדיין לא עוזרות לך..אולי כדאי שתנסי טיפול אחר במקום כל התרופות האלה מניסיון אישי הייתי ממליצה לך על טיפול בחדר מלח ובמקביל ללכת לרופא שיתן לך מינון אחר ותרופות אחר שכן יתאימו לך

מקווה שתרגישי טוב =]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו